Emel_11 Fatma-ylmz bir fincan bardağa(orta boy veya büyük boy olan) bir tatlı kaşığı kimyon, kaynatıp tüketiyordum
Gizemburcuu Maviss718 Maviss718 Merhaba Sab smplex tek başına etkili değil demişti doktorum yanında bio gaia damla kullanırsanız etkisini görürsünüz inşallah. Ben oğlumda her emzirme sonrası mutlaka ağzından gazını çıkarır karnına masaj yağı ile masaj yapardım. Kiraz çekirdeğini fırında ısıtıp karnına sarıyordum tabii kendim de kimyonlu kaşık kaşık yedim 😂 çayını içtim o dönem kimyonlu yatıp kalktım. Bu şekilde gaz sıkıntımız kalmamıştı şükür. Şimdi ikizler yolda Allah izin verirse onlarda da bu yöntemleri uygulayacağım. 🥰 Maviss718
Yelda21 Wolf13 bio gaia piyasadan kalkmış dediler depolarda yok. zaten probiyotik çok işe yaramaz bence
Yelda21 Maviss718 Biz doktor önerisiyle Giyulax damla kullandık çok memnunuz bir kaç arkadaşta bebeğinde kullanmış hepsi çok memnun kaldı, yalnız eczanelerde yok internet sitesinden aradık istedik.
Yelda21 Booksandcats İşte bu dediği laktoz intoleransı, biz Giyulax damla kullandık çok memnunuz. Bebişler sütün içindeki şekeri sindirmek için yeterince laktaz enzimi üretemediğinden kaynaklanıyor tüm mesele.
GizemKuyucuoglu Maviss718 aynı problemi bende yaşıyorum ağladıkça kıyamıyorum başka formlarda kimyon yazanlar var iyi geliyormuş diyenler sıcak tutmaya da çalışıyorum
Maviss718 GizemKuyucuoglu canım evet kimyonu kaynat hem iç hemde bebişe ½ çay kaşığı ver benim bebenin inek sütü alerjisi çıktı kestim yoğurt ürünleri yemiyorum mama veriyosan diyet mama ver gözlemle bakalım bana iyi geldi bunlar fıtığı düzeldi
GizemKuyucuoglu Maviss718 öksürük ve burun tıkınatısına bağlıymış biraz da gaz problemi aspiratör Le temizliyorum ama burnu sürekli tıkanıyo rahatsız oluyor napmalıyım🥺