Booksandcats Benimki sümük gibi sarı renkteydi kendiliğinden düşmedi ama her peçeteye silmemde geliyordu 2 gün boyunca sarı renk geldi doğumdan bikaç saat önce de kanlı olarak geldi
Zuluss Booksandcats ağrım falan yok ama uzun yumurta akı gibi uzayan bir şey gelirdi hep ama açık renkti ama bu gün kahve renk oldu o neden acaba
Zuluss Hunilianne222 benim hep sarı sümüksü uzun bir şey geliyordu ama bu sefer sümüksü ve kahve rengi oldu neden acaba
R-veyda44 Zuluss belki bugün başlar belki iki gün yada bir iki hafta sonra dikkat edin çok erken değil mi birde doğum için isterseniz bı hastaneye gidin
Zuluss R-veyda44 ben gitmek istiyorumda bu eşimin mubarek ailesi bir şey olmaz daha erken diyor sanki bunlar doktor nerden bileceklerki sonuçta her hamilelik farklı sonuçta keyfimizden gitmiyoruz hastaneye
Zuluss Zeyneplemutluluk yaaa benimde dün az bir şey arada bir oldu ama bu gün dünden biraz fazla oldu belirtin oldumu ağrı yada suyun geldimi doktora gitmeden
Zuluss R-veyda44 evet dinlemek istemiyorum sonra görmemiş diyorlar sinir ediyorlar bazende adet olacakmışım hissi oluyor buda belirtimi acaba yalandan ağrımmı var desem😄
R-veyda44 Zuluss evet görmedim dersin 🤣 bilmiyorum ki adet olacakmış gibi his doğum belirtisi mi yaalnci mi bana da arada geliyolar
Zuluss R-veyda44 kız bende aslında 35 haftada olmam gerekiyordu ama bir hafta önce gitdiğimde 32 haftalık dedi aslında 33 haftadaydım şimdi doktor ultrasonda baktığı gibimi hesaplayım ben şu an 33+1 hesaplıyayım yoksa 34+1 olarakmı