Esesta güzel anneler ve anne adayları 6 hafta 4 günlük hamileyim kese göründü henüz kalp atışı için iki hafta sonra gelin dediler normal mi görsele bir bakar mısınız ara ara regl sancım oluyor bunlar hepsi normal mi çok idrara çıkıyorum özellikle sol kaşığımda bıçak saplanıyor hissi arada oluyor bir de gün içinde tansiyonum düşüyor gibi kan şekerim düşüyor gibi oluyor başka belirtim yok dualarınızı beklerim 🤲🤲 Kurban olduğum Allah istiyen herkesin kucağını doldursun sorularımı mazur görün ilk gebeliğim 🤗.
Baharer321 Esesta normal kuzum kalp atışını 2 hafta sonra öutlaka duyarsın geç döllenme vs oluyor bazen ondan duyulmayabiliyor sağlıkla al inşallah kucağına
Ceren1996 Esesta merhaba öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde bugün 6+2 cuma günü gidicem ilk randevuya. Benimde sol kasigimda batmalar oluyo ara ara. Bazende acıkınca midem bulanır gibi oluyo aynı dediğin gibi wcye çok gidiyorum hepsi normal şeyler.
Mucizeeanne Esesta normal bu durumşar haftalar gectıkce mesela karnında gerılme agrı rahimde kasılmalar olucak oda bebek büyüdüğünden kaynaklı olucak bizde 8+5 haftalığız benımde bugun yoğurt kesiği gibi akıntım geldı ilk defa normal mi
Esesta Ceren1996 evet doğru bir anda iç geçmesi gibi inşallah duyarsın sende gittiğinde kuzum Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Asliakkaya_1 Kasık ağrıların cok normal canım benimde oluyor, keseyi 6 haftalıkken görmüştüm bugün 8+1 haftalık olduk ve kalp atışını bende bugün duydum ilk defa 🥹 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Esesta Asliakkaya_1 ay çok sevindim kuzum darısı bize inşallah 🤲 dua et nolur sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Esesta Mucizeeanne akıntıya normal diyorlar hatta happy mom da siz kısmına bakın orda bu dönemde yoğun akıntılar olacak yazılmış sürekli çamaşır değişcez aşkım yapacak bir şey yok
Mucizeeanne Esesta evet normalde su gıbı yada beyaz olarak sürekli gelıyoda ılk defa yoğurt kesiği olarak geldi tedirgin oldum birazcık