bussraozturk Kızlar bat 10 Kasım bugün kan verdim beta 1277 çıktı. Acaba kese ne zaman görünür. Uygulamaya göre 4+2 gözüküyor daha erken midir beta yüksek geldi ya acaba gözükür mü kese bu hafta
Eda75 bussraozturk bende az önce bunla alakalı bi post açtım benimde dün 2419 çıktı inşallah gözükür yarın
Cnhavva bussraozturk benim iki gun gecikmeyle 3604 cikmisti tabi emin olamadigimdan kese gozukmez belki diye 1 hafta sonrasina aldim tam 5 haftalikti gittigimde sadece keseyi gorduk 7 haftalikken bebekle kalp atisini gorduk
Merry_ 1500de vajinal 3000de karından görünüyor 4+4de gitmiştim görünmemişti tam 5 haftalıkta göründü karından bakmıştık
bussraozturk @Rumeysaerd1 @Mlsaa99 @Merry_ O zaman 1 hasta beklesem daha mantıklı olur demi kızlar. Sürekli ultrasona girmek de istemiyorum açıkçası.
Mlsaa99 bussraozturk bana kalırsa 6.haftanda git kalbini de duyarsin gittiginde cunku keseyi gorup gelimce 1 hafta sonra yine cagiricak . Bir sonraki gebeligimde ben oyle yapmayi dusunuyorum cunku cok stresli oluyor ay keseyi gordum kalbini duyabilicek miyim diye o 1 hafta insana iskence gibi geciyor
bussraozturk betulvemaya_ ya kalp atışı bazen geç duyuluyor ya haftaya gideyim en azından kese yerine mi yerleşmiş durumu nasıl onun için bakayım zaten 5+4 oluyorum o zaman. Allah korusun bazen dış gebelik filan oluyor ya. ondan 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya giderim heralde. Bu ikinci gebelik ama sanki ilk gibi heyecan yaptım nedense 😃
bussraozturk Mlsaa99 ya bende keseyi göreyim en azından kese yerine mi yerleşmiş bi sıkıntı var mı yok mu ona bakayım 2 hafta sonra da kalp atışı için giderim diye düşündüm ama
bussraozturk Eda75 inşallah canım sen dün de gitmiştik doktora ultrason için öyle hatırlıyorum sanki gözükmedi mi kese dün
bussraozturk Cnhavva maşallah sizin beta da güzel artmış. Ben de 5+4 olacağım randevu aldığım tarihte 2 hafta sonrasında da kalp atışı için giderin heralde.
Merry_ bussraozturk ay dış gebelik şeyi beni de korkutuyor gittim keseyi gördüm ama küçük olduğu için bebeği göremedik 10 gün sonra gel görürüz demişti ben biraz daha geç gitmeyi planlıyorum inşallah görürüm 🥺
Eda75 bussraozturk gözükmedi ya vajınal ben söyledim bakıcakmısınız diye p da daha küçük dedi ama bu betayla gözükmesi gerekmezmiydi