Brcntrs 6 haftalık gebelik , kese 8mm çıktı. Ama yolk bile gözükmedi içi boş dedi doktor , bi hafta sonra gel bakalım boş olursa gebeliği sonlandıracağız dedi . Çok üzüldüm yaşayan varmı lütfen yaşayanlar yorum yapsın
Serpilinumudu Brcntrs bende dün ultrasona girdim 5+5 haftalık kese 8mm çıktı doktor iki haftaya kadar da bebek oluşur içinde dedi benimde kesem boştu hiç böyle bişey demedi
BilgecyLn Brcntrs az önce birine attığım yorumun aynısını buraya da bırakıyorum sat a göre 6+3 tüm ultrasonda kese 5+3 e uyumluydu ne bebek ne de yolk sac oluşmamıştı şehir hastanesi düşükle sonlanır sağlıklı gebelik değil dedi fakülteye gittim bunu söylemek için çok erken ama yolk sac oluşurdu şimdiye dediler 2 hafta sonra özele gittim hem bebeğimi hem kalp atışını gördüm hiç bi zaman umutsuzluğa kapılma ♥️
Baran3535_ Brcntrs benim kesemde 6 haftada boştu biz 8 ci haftada bebeği gördük kalp atışıni falan Allah büyük bence hemen gitme 2 hafta sjnra git
Eesraaa34 Brcntrs isterseniz başka hastaneye görünün Güngören özel hastanesine gitmiştim ilk öğrendiğimde 7 haftalık falandı doktor kese var bebek yok sağlıksız olabilir dedi bebek yon çünkü demişti ertesi sabah hemen bağcılar eğitim hastanesine gittim ve kalp atışını duydum bebeğide gördüm
Mlsaa99 Aynısını yasadim 6.haftada ablamla ayni gebeligimiz vardi o kalbini duymustu cocugun bende kalbini duyucam diye heyecanlaniyordum ilk gebeligimdi ve birden bana bos gebelik olabilir bebek yok yolk kesen yok sadece kesen var dedigi anı hic unutmuyorum basima kaynar sular dökülmüstü rabbim kimseye yasatmasin . 10.haftaya kadar bekledim sadece kesem büyüyordu doktor hazırlıklı olmami hep söyledi fazla kendini kaptirma gibisinden hep uyardi . Ve kurtaj oldum kurtajimin arkasindan tekrar gebe kaldim kan pihtilasmasi varmis igne vuruluyorum gebeligimde kismetse aralikta dogumum var . Üzme kendini
dilaaann İlk önce yolk bakıyorlar eğer kesede yolk varsa bebek var demektir demişti doktorum Allah yardımcınız olsun inşallah haftaya güzel haberler alırsınız
Brcntrs Serpilinumudu 5+3de 6mm kese vardı o da bana da bişey demedi , bugünkü kontrolümde 8 mm çıktı kesede pek büyümüyor be hala içi boş , inşallah seninki güzel ilerler
Brcntrs BilgecyLn söylediklerin biraz olsun umut oldu bana çok teşekkür ediyorum, inş benimkide öyle olur ama benimki tüp bebek ve çok dazla ilaç hormon kullanıyorum birazda o yüzden haftaya sonlandıralım boşuma daha fazla ilaç kullanma dedi ☹️ dediğin gibi şimdiye en azından yolk oluşması lazımmış
Ebruuskaa BilgecyLn ben şuan 6.haftamdayım kese 11mm ama bebek görünmedi yani tamamen olmaz boştur diye bişey diyemeyiz değil mi yıllardır bu anı bekliyoruz ilk gebeliğim o yüzden çok korkuyorum
Brcntrs Ebruuskaa senin kese boyutu dağa iyiymiş benden , aynı şeyleri yaşıyoruz benimde ilk ve çok korkuyorum, peki kese içinde yolk saç gibi oluşumlar gözüktümü
BilgecyLn Ebruuskaa ultrason kâğıdına baktım benim de şehir hastanesinde 11 mm çıkmış kese boyutu geç döllenmedir belki benim gibi içini ferah tut kuzum
Brcntrs BilgecyLn benimki tüp bebek olduğu için geç döllenme olmuyor maalesef canım bazen nadiren geç tutunma oluyor, inş öyledir