civcivim__ Oğlum olucak inşAllah ama çok fazla sancılanıyorum 32 haftalık hamileyim . Çevremdeki kız doğuracak olanların hiç sancısı olmuyor. Diyorlar ki erkek bebek daha çok kendini toplayıp sertleştirir sancı yapar. Gerçek mi kızlar acaba ?
Amanbedunya civcivim__ benim ilki kız ve hiç sancı hissetmedim taa ki suyum gelene kadar. Ama bu kez erkek ve sürekli sancım var. en başından beri sadece 1 ay iyiydm 20′li haftalarda rahattım. 30 da yine başladı şuan 35+2′yiz doktorum hazır ol sancılar sıklaşacak yalancı sancıyla gelebilirsin çantanı arabadan çıkarma dedi 😬
xJade civcivim__ Oğlum olacak sıfır sancı göbeğim olmasa bazen hamile miyim onu bile unutuyorum. Bebeklerin hepsi farklıdır. Yaşadığımız olumlu yada olumsuz hiç bir şeyin bebeğin cinsiyeti ile alakası yok.
umrumdadegil civcivim__ ara ara olabilir ama sürekli devam eden 1 saate dinlensen bile geçmeyen sancılar normal değil
Baran3535_ civcivim__ benim ozamanlar son haftalarda 2 saate bir yada 3 buluyordu bazen daha uzun ama sürekli oluyordu
civcivim__ Amanbedunya benimde 25 haftaya kadar hiç sancım vs olmadı ama şimdi çok can acıtıcı olmaya başladı . Yalancı sancıyla gidersen eğer doğurabilirmisin yani
littlemiddle civcivim__ cinsiyetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Oğlumda da kızımda da erken haftalardan itibaren sancılarım başladı. Annenin yapısı, bünyesi ile alakalı bence.
civcivim__ umrumdadegil bugün ilk defa tüm gün karnım sert taş gibi oldu bebek az haraket etti dinlenmeme rağmen. Çok ağrı vermiyor sadece ayağa kalkınca acıyor. Normal mi çok endişelendim yarın sabah randevum var doktora korkuyorum
Deletedmom_116 civcivim__ Bilgim yok bu konuda ama Erkek bebek Çok zahmetli bir süreç Ben 26 dan sonra sürekli sancı çektim serum yedim riskliydi Şuanda 19 haftalık erkek bebek yine çok zahmetli kızım yok naisl oluyo bilgim yok