Mucizeem__ Çok umutluydum ama herkes birer birer eleniyor bende bu gidişle bileti aldım gidicem sjsjsj 😂😂🙈
Mucizeem__ Cimcime30 Ayyy şu an sana yazıyorum ya sağ kasığımda biseyler oluyor 😂😂😂 oy anam bu nedir peki 😂😂 Bat ne zaman senin
Mucizeem__ Cimcime30 sende de bu ay sürekli göğüs hassasiyeti bel ağrısı adetten sonra da devam etti mi Adetime 3 gün kala normalleşti biraz gecenlrde çok kötüydü
Mucizeem__ Cimcime30 benim iki tahminim var 14 Kasım veya 18 Kasım test yapmadım çok korkuyorum gecikirsem yaparım ama adet olabilirim de emin olamıyorum 😬😐
Dlkkdr6431 Mucizeem__ benm de hemen hemen o tarihler de test yaptım negatif bence bekle geciksin öyle yap insan gerçekten keyfi kaçıyor
CateGece Benim de çatlatma iğnesinden sonraki 8. günüm bugün. Dün akşam sol kasığım acayip sancıdı. Göğüs hassasiyetim var birkaç gündür. Benim de hedef tarih 19 Kasım
Dlkkdr6431 CateGece rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah benm de bat 15-16-17 test yaptım negatif ama 1 haftadan fazla ağrım var kasıklarda karın ama negatif her ay umutlanıyorum
Mucizeem__ Dlkkdr6431 ah canım bu sabah maalesef oldum Benim gecikme olmuyor zaten artık bütün belirtileri yaşıyorum taa ki 1 gün önceden yada bi hafta önceden oluyorum bende pes ettim artık dengemi bozdu. 🥲
Sevgikaya1525 Sedef-0131 yükseleblr cnm benm 4 de beta 0.100 çıktı 8 de 34.5 çktı bekle bence inşallah olur
Gizem1504 Sevgikaya1525 ben 10 kasımda test yaptım mecburi hastalanmıştım kan idrar yapıldı 0.100 çıktı ama adetime 9 10 gün vardı bat 18 19 20 kasım arası ama hala iyi değilim kasık ağrım baş dönmem mevcut değişebilir dedi doktor
Mucizeem__ Cimcime30 evet 1 gün önceden oldu normal regli günüm 14 olmalıydı neyse hayırlısı neyse o olsun umutlaninca çok yoruyor lanet şey 😬😂