Haticebabyyy Meraba kizlar rabbim nasip ederse 10 güne sonra sezeryan doğumum var gün secimini bana bıraktı doktor kasımın 21 olursa akrep burcu 22 si olursa yay burcu sizce hangi tarih olmalı bu arada bebegim erkek burclardan anlamam sizlere sormak istedim 😊
Anoniminiz Haticebabyyy ikisini de hem kızda hem erkekte severim, yay burçları hepsi genelde gezmeyi çok sever, özgürlüklerine çok düşkün olurlar, çok eğlenceli konuşkan olur, giyinmeyi severler. Akrep bildiğimiz sinirli huyları vardır
Pemberuya Haticebabyyy canm burç sadece etkili olmaz ki haritanın bütünü önemli olan mesela yükseleni ay Burcu vs de çok önemli hayırlı doğsun☺️
Daisyy000 Haticebabyyy Karakteri beş para etmez dediğim bıkac erkek var burçları yay😅Rastlantıdır belki ama yay erkeklerine önyargılıyım.
Haticebabyyy _mavii_ Anoniminiz çok teşekkürler canım evet galiba yay olucak bir çok kişi yay burcunu önermiş tabi erkekn gelmek istemez ise 😊
Haticebabyyy Pemberuya çok teşekkürler canım okadar ayrıntılı bilmiyirum canım dedigin gibidir bakalım hakkimizda hayırlısı olsun insallh
Babymom07 Haticebabyyy benim eşim de bende yay burcuyuz çok iyi anlaşıyoruz yay burçları neşeli pozitif düzenli oluyor genelde çevremde de öyle akrebi bilemiyorum 🙃
01Hacer01 Haticebabyyy erkek akrep eşim, yay abim, o kadar zıt karakterler ki… Akrep kalıplarından kolay kolay çıkmıyor, yay daha herşeye açık
Haticebabyyy @" 01Hacer01 yani yay daha mantıklı gibi o zamn bakalım erkekn gelmek isgemezse bebis yay olsun daha iyi anlaşılır karakterleri var sanki
_mavii_ Haticebabyyy benim kızım yay olsun diye 39.haftada planlı sezaryan yapacağım 🤭 gergin stresli olmasın istiyorum
Haticebabyyy _mavii_ bizde tam 39+ 1 haftalık oluyoruz 22 de baklim bebiş erken gelmek istemez se yay olsun bir çok kişi yay erkekgini önermiş 😊
duyguluanneee Haticebabyyy ben akrep burcuyum annem çok uyumlu bir çocukluk geçirdiğimi söyler genelde de insanlar sever huylarımı yayı hiç bilmiyorum ama akrep güzel bence 😌
bhtrolcay Haticebabyyy Yay burcuyum diye demiyorum ama genel olarak arkadaş canlısı sıcakkanlı neşeli pozitif olarak biliniyoruz ve kesinlikle burcumu yansıtıyorum🌸 ilk oğlum ikizler tam anlamıylaa şimdi ikinci oğlumun yay olcağından çok mutlu oluyorum,yay kesinlikle❤️☺️
myavocado Haticebabyyy aslında karakteri yükselen burç etkiliyor, ama ben yine de akrepten yana kullanıyorum oyumu 🙃