Ozy 31+4 Haftalik olduk yarin kontrolüm var doktoruma soracagim sizde benim gibi arada adet olacakmis gibi bi agri hissediyormussunuz bu haftalarda. Birde arada sol kasigima agri giriyor karnimin alti cok sertlesiyor degisik degisik hic tanimadigim duYgulari yasiyorum 😁 Siz nasil hissediyorsunuz kendisinizi
Aysesare Ozy 31+1 haftalık hamileyim bende öyle hissediyorum. Bazen durgun hareketleri oluyor bazen sağ yanıma öyle bir toplanıyor bende anlam veremiyorum 😂😂😂 mide yanmasıyla mücadele ediyorum
Kumral60 Ozy Bende 35 de hissettim adet olcakmisim gibi kisa sureli agri 2 defa bende sorucam daha once olmamisti hic.
Ozy Aysesare bende sabahlari mide yanmasi yasiyorum bazen öyle bi geriliyoki sanki karnimi yirtip cikacak gibi bir his var bende 😀 Güzel bi his nekadar canimi acitaada
031965 Ben de bi kaç gündür yaşıyorum beni biraz zorlamaya başladı bebek kasılıyo bi de mide bulantım var sürekli ama daha 27+5 haftam bebek dönüyordur içerde diye oluyodur diye düşünüyorum araştırdığımda bunlar çıkıyo karşıma. Pazartesi günü gitmiştim bişey yoktu o yüzden normaldir diyorum 🤷🏻♀️
031965 Ozy evet adet ağrısı oluyor ya böyle değişik bi şekilde aynen onu hissediyorum saatlerdir devam ediyor şimdi biraz geçti gibi