minikpanda0_ mrp2023 eşimde varikosel var ameliyattan fayda görmezsek kendim için giderim zaten 1 sene olmadan rahim filmi çekilmiyor
sans_6 minikpanda0_ verikosel ameliyatı olmuştu benimde eşim. Sayıları iyi ama oradaki çatlaklardan ilerleyemiyor dedi doktor. Bence aksatmadan olsun. Ameliyattan üç ay sonra hamile kalmıştım.
minikpanda0_ Zeynep9120 yok canım olmadı daha doktor 4 aralığa gün verdi damarlarda tıkanıklık var dedi
Meryykb01 minikpanda0_ fena değil,sperm sayısı çok düşük olmadığı için %38 hareketli yaklaşık 24 milyon yapıyor ve düşük değil
Meryykb01 minikpanda0_ işin erbabının yanında pek söz kalmıyor ama bir kaç dr fikri daha alırsanız size düşük olmadığını söylicektir 24 milyon iyi bir değer
minikpanda0_ Meryykb01 değerlere çok düşük demedi zaten doktor damar tıkanıklığı olduğu için ameliyat edecek ☺️🌸
Diloo54 @minikpanda0_ benm eşimdede varikosel vardı tek taraflı hareket cok azdı ve sperm sayısınıda etkiliyordu ameliyat oldu düzeldi ve 3 ay sonra hamile kaldım şuan 8 aylığım❤️🩹