Hasret3449 Seher05_ evet kızımda çıkmış bilmiyordum son aylarda fark etmişlerdi dikkat et dediler insülin verdiler yok dedim diyet yapacam dedim☺️
Hasret3449 Seher05_ hayırlısıyla şu 2.03 ayı da bir atlatsaydık benim zaten sezeryan olduğu için bir 15:16 gün önceden alıyor o kadar tatlı canım çekiyor ki anlatamam üç defa kız dediler iki defa erkek dediler ben de kız elbisesi almıştım zaten sonra detaylı da erkek denildi öyle de kaldım bir şey almadım ortak renkler alacağım artık eşime gözümü açtığım zaman benim baş ucumda bir sürü tatlı olsun her çeşit pasta kurabiye bana çok gülüyor midenin bozarsın diyor🤣
Seher05_ Hasret3449 benimde başlarda canım ekşi çekiyordu sonradan hep tatlı istedi ama o kadar yemedim dikkat ettim tabiki de ilk gebeliğim benimde kızım olucak hayırlısıyla 🥰😍😅
Hasret3449 Seher05_ Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım❤️
Nurbanusancak Gizasy tek kelimeyle yorgun 🥲 hem bedenen hem de psikolojik olarak. Sürekli sancılarım var ha geldi ha gelecek diye bekliyorum bu da aşırı yoruyor beni🥲 Sen nasılsın?🥲
Gizasy Nurbanusancak bende tam olarak aynıyım. Doğum şeklim belli değil hala karar veremedim veremiyorum da bu beni ekstra geriyor. Sanki hiç birini yapamayacakmışım gibi… Psikolojik olarak inanılmaz yorgunum
Nurbanusancak Gizasy ben hep normal istedim, çatım çok geniş değilmiş 3500 gram üstünde takılabilirmiş o yüzden bir an önce doğsun daha fazla kilo almadan istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun cumartesi kontrolüm var bakalım sezaryene dönebilir belki🥲
Gizasy Nurbanusancak Geçen hafta çatı muayenesi yapıldı inanır mısın bana da aynıları dendi. 3500 sonrası zorlar ısrar etme normal olması için dedi. En son 3050 kg civarıydı bebiş. Son haftalarda çok hızlı kilo alınıyor dediler. Bizimki çok almadı. 2800-3200 civarı doğar muhtemelen dedi en son doktor. Bekliyoruzz🧿
Gizasy Nurbanusancak Rüyalarımda tüm doğum şekillerini yaşıyorum. Bazen hemen gelsin bitsin diyorum bazen de yaklaştığı için garip bir hüzün oluyor içimde ertelemeye çalışıyorum kafamda kendimce… Doğumdan da korkuyorum biraz açıkçası
Gizasy Nurbanusancak Rüyalarımda tüm doğum şekillerini yaşıyorum. Bazen hemen gelsin bitsin diyorum bazen de yaklaştığı için garip bir hüzün oluyor içimde ertelemeye çalışıyorum kafamda kendimce… Doğumdan da korkuyorum biraz açıkçası