Seher05_ Hasret3449 bebekler artık gece ile gündüzü ayırt ettikleri için geceleri daha çok hareket ederlermiş o yüzden canım
serifeoguzhan10 Rumeysa-elcim 40+0 da suni verelim yine olmazsa sezaryenle alalım diyor . (Haftaya perşembe) Ben de daha vakti var demekki diye düşündüğüm için acele edilmesi taraftarı değilim. Erkek bebekler genelde 40ı geçiriyor çünkü
Rumeysa-elcim Calikusu- bilmiyorum ama ben de onu çatal muanesi oldum aynı gün o yüzden olduğunu düşündüm nişanın rengi daha kırmızı ya da pembe diyorlar çünkü
Rumeysa-elcim serifeoguzhan10 evet o şekilde oluyor erkek bebişler Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🥰
Glsh204 dimitri uygulamaya göre son 50 💚 prensesime kavuşmaya sayılı günler kaldı🙏🏻🥰 ilk gebeliğim çoook heyecanlıyım😊
Rumeysa-elcim serifeoguzhan10 eğer ki cumaya kadar kızım gelmezse cuma sabah yatış yapacak doktor suni için
Gulnarty Son 96 hem korku hem endise hemde cok sabirsizim onu kucagima almak icin🤗❤InsAlah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize 💗🤲