kader26_ 4 aylık hamileyim yaklaşık 4 kilo almışım. Beslenmem normal aslında ne çok fazla yiyorum ne de beyaz ekmek, makarna, pilav sürekli tüketiyorum. Ama her sabah tartıda aldığımı görüyorum. Dikkat etmeme rağmen. Bunun önüne nasıl geçebilirim 🥺
Daisyy000 kader26_ Dengeli ve sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen 25.haftada 15 kg aldım. Baktım buna rağmen alıyorum sonrasında saldı’m😅Gebeliği +26 kg ile tamamladım. Spor yaparak tüm kilomu verdim şimdi hiç çocuk doğurmamış gibi bir görüntüm var.Demem o ki kafanıza çok takmayın, vermek isterseniz verirsiniz
Jasmine2426 kader26_ ya biraz yapısal bence ben hiç dikkat etmiyorum sadece akşamları çok ağır yemem ekmek yemem bi o pirinç makarna çikolata falan hep yerim 30+4 te 7 kilo aldım bundan sonra hızlanır diyorlar bakalım
duyguluanneee kader26_ aslında çok kilo almamışsınız ilk dönemde mide bulantısı olmayan gebeler kilo alabilir sağlıklı besleniyorsanız çok da sorun olmaz bence
kader26_ Daisyy000 bünyeyle alakalı bir durum kilo alma konusu desenize 🤭 hatta acaba diyetisyen desteğiyle mi beslenmemi düzenlesem diye düşünüyorum. 🥲 çabuk kilo alan ama zor verebilen bir yapım var. İnşallah dediğiniz gibi ben de tekrar hızla vermeyi başarabilirim.
kader26_ heyben internette gördüğümde 2 2 buçuk ya da 1 kilo almak yeterli diyorlar sizin mesajını okuyunca bir ferahladim🥲
kader26_ duyguluanneee mide bulantim kusmam oldu ama çok uzun sürmedi. İnşallah hızla almaya devam etmem😊
aybike-21 kader26_ Hamileliklerde kilo alımı aslında hamile kaldığınız kiloyla alakalı bir durummuş. Burada da dikkatimi çekti ki zayıflar daha hızlı kilo alıp kilolu hamile kalanlar daha az ve yavaş kilo alıyorlar. 🙈