Hatis81 13+4 te doktorum kesin kız eminim dedi . Şimdi 16+2 de iki farklı doktor bir kabarıklık var erkek bebeğe benziyor ama emin değiliz diyorlar . Böyle bişey yaşayan bilgisi olan var mı
Cinardic Hatis81 bizimde öyleydi oğlumda 12 de kız denildi 16+2 de oğlumun pipisini verdiler belirgin bir pipiydi kabarıklık falan değildi %100 Emin olduk
Elis27 Hatis81 tamamda 2 farklı Dr neden aynısını söylemiski emin değiller acaba bebeğinizin bacak pozisyonu tam müsait değil miydi öyle dediler ?
Betul344 Cinardic Bir kızım var 2.ye hamileyim 15+4te aynen bu şekilde dr pipisini gösterdi erkek dedi ama çoğu kişi değişiyor deyince bi kararsız kaldım siz böyle gördükten sonra değişti mi
Cinardic Hamzaft bazıları geç gösteriyor deniliyor 20. Haftaya kadar kız denilip erkek çıkan bile duydum detaylıya göre anca belli olacak o zaman
Cinardic Moon_Mom 12 haftalıkken kesin erkek denilince ultrasonu var mı acaba banada öyle denildi ama bebekteki pipiye benzemiyordu bilemedim
bebegimm16 Moon_Mom canım çıkıntıyı göstermişmiydi peki? bacak arası olarak mı yoksa normal yan pozisyonda nubuna bakarak mı erkek demişti? bize çıkıntıyı gösterdi ve erkek dedi 12+2 de ama böyle yorumlar görünce bende emin olamıyorum😂
Hamzaft Cinardic yok yok benimkine de erkek dediler fakat sizinkinin hem pipisinin şekli net yumurtalıkları felanda 😁 bizimki böyle sivri değişik bir şey ultrason kalitesinden herhalde😂
Moon_Mom Cinardic canim şimdi telefonumda yok, bizde kesin demişdi halbuki, ama çiçeyim sürpriz yapmış🤗
Cinardic Hatis81 hayırlısı olsun sağlıkla gelsin annesi 🌸vatana millete anne babasına hayırlı bir evlat olsun
Moon_Mom bebegimm16 yok hayır bize bir şey göstermedi açıkcası😊 göbek kordonuna bakarak söylemişti😁tavsiyem ablacığım, detaylı ultrasona kadar hiç bir şey almayın. annem heveslenip 1 2 tane zıbın aldı erkek bebek için, elinde patladı😁