Hullaaa Yezdan kullanam vardır muhakkakta dozla ve kullanım şekliylede alakası vardır burda pek bişeyde yazamıyor insan kötü bişey söyliyormuş gibi topa tutuyorlar. Bildiğim bişeyide söylememek garip geliyo bana açıkçası
Bebeginehasret Yezdan bilmiyorum ki ölçümleri hep gunuyle ya denk ya bigun once ya bi gun sonra cikiyor ayrıntılı ya da girdim o doktor da gayt iyi dedi canm ne iri ne zayıf
Dryya Ben bir aydır bu durumdayım geçmedi hala süründürüyor burun akıntısı baş boğaz ağrısı gerçekten yaşamayan anlamaz mahvoldum Allah hepimize şifa versin
Busrababuz Bebeginehasret bugün bana da bulaştı başım ağrıyor oksurunce belim ağrıyor mafoldum ilaçta alamıyorum bol su içiyorum portakal yiyorum ama kötüyüm geçecek gibi de değil
Mervus UykusuzAnne yine de insan korkuyor canım haklısın 🙈 ben de çok aşırı canımı yakınca öksürük az miktarda iki gün kullandım ballı limonlu su eşliğinde sonda da bıraktım ama karabiber ve pekmez de çok iyi geldi 🥰 Rabbim tekrarını yaşatmasın hastalığın insan çocuk gibi ağlayacak kovana geliyor
UykusuzAnne Mervus Amin cidden hamileyken grip ve benzeri hastalıklar çok çekilmez oluyor bende yeni atlattım 6 gün çektim malesef ilaç icemeyince işkence olmuştu hele o öksürük....dediğin gibi Allah tekrarını yaşatmasın
Sevgiseli Bebeginehasret oksuruge keci boynuzi pekmezi cok etkili canim cocugum oksurdugu zaman veriyorum hemen kesiyor oksurugu dene bence.
Pnr_jr Bebeginehasret canım, sarımsak 1 diş, dilimle zeytinyağına koy, biraz tuz ekle (çok değil) 2 damla limon, 1 çay kaşığı sirke . 5 dakika bekle. Bunu ekmekle de olsa ye👍
Frknbsra Bebeginehasret geçmiş olsun beş altı kaşık keçi boynuzu pekmezini bi cezveye koyun üzerine iki kaşık tereyağ koyun tereyağ eriyene kadar karıştırın kısık ateşte Ilıyınca bi kaşık yutun sabah akşam devam edin bitene kadar kalorifer üstünde tutarsanız donmaz Allah acil şifalar nasip etsin inşaallah geçmiş olsun
Nesli2255 Bebeginehasret bende cok kötü idim zencefil zerdeçal balı karıştırıp ictim 3 güne bogazim ağrısı kesildi 1 haftada da yavas yavas toparladım.
Mervus UykusuzAnne amin amin canım benim tam 20 gün sürdü şaka gibiydi resmen hayatımda ilk kez böyle oldu🥺😔
Mervus UykusuzAnne amin canım inşallah Rabbim bizim sağlığımızı,yavrularımızın sağlığını almasın inşallah 🙏
Zeynep34_19 Bende 15 gündür çekiyorum o derdi , grip öksürük , ömrümden ömür gitti resmen denemediğim şey kalmadı gecem gündüzüme karıştı doktor en sonunda antibiyotik verdide biraz geçer gibi oldu, amma velakin tam geçmedi ve sabah sezaryan doğumum var allah yardımcım olsun öksürük varken çok zor olacak gibi 😔😔