Gelecekdeki_Anne kizlar Dun yanı Transferımın 5 gününde Test yaptım ve pozetıf geldı Bügun Transferımın 6 günü daha koyu olur dıye Test yaptım ama sılık çikdi Bu normal mı acaba Aklım karişdi neden boyle oldu . bana yardım edın Boyle biley sizin başınıza geldı mı
Mahbuss Gelecekdeki_Anne sabah ilk idrarla yapmakla gün içinde yapmanın çok farkı var. Gün içinde mi yapmıştiniz bugün ki testi
Elis27 Gelecekdeki_Anne test yapmak için çok erken davranmış siniz Dr size kan vermenizi uygun gördüğü tarihlerde yapmanız gerekir şuanda kullandığınız ilaçların ve uygulanan tedavi ile ilgili pozitif görüyor olabilirsiniz . İnşallah tutar hayırlısıyla
Gelecekdeki_Anne Mahbuss Dun testımı Akşam ustu yaptım Bugun kı testımı yanı sabah ilk idralimle yapmadım yemek su fln vajınal kapsulumu yaptıkdan 15 dk sora yaptım
koza08 Gelecekdeki_Anne taze olsa çatlatma iğnesi etkisi diyecektim. Peki ikisi de sabah ilk idrarla mıydı?
Gelecekdeki_Anne koza08 Hayır Dundeki Akşam idralim ile bugun de kahvaltımı yaptım vajınal kapsulumu koydum 15 sora kalkıp yaptım
koza08 Gelecekdeki_Anne benim dondurulmuş transferin 10 ve 11.günü bu şekildeydi. 10.gün ilk idrarla değildi ona rağmen daha koyu çıktı 11.günden. 11.günü ilk idrarla yapmıştım. Çok moralim bozulmuştu ama pozitif geldi kan değerim. Bence sabah ilk idrarla aynı saatlerde yapmaya dikkat edin. İnşallah pozitif gelir sonucunuz.
Gelecekdeki_Anne Elis27 Amın Canım bende bunları bılıyorum ama boyle yapmak istedim sizde transfer olursanız ve tekrar Tup bebek başlarsanız Boyle Dedınız gıbı Yaparsınız Teşekkurler ve ıyı gunler .
Gelecekdeki_Anne koza08 Ben bılıyorum hanı pozetıf oldunu ama tek merak etım ve benı tedırgın etı nıye açik renkle oldu💚💚
koza08 Gelecekdeki_Anne hiç bilmiyorum benim de böyle neden çıktı anlamadım. Sizin de ilk test baya net çıkmış. Muhtemelen test saatiyle ilgilidir.
Gelecekdeki_Anne koza08 Acaba mi korkmam gereken bır durum var mı acaba gıdıp kan mı versem napsam içim içimi yıyor
koza08 koza08 tekrar testte pozitif çıkmış belki testin hassaslığı ile ilgili de olabilir. Tahlil verme gününüz ne zaman?
Gelecekdeki_Anne kizlar ben dayanamadim yıne yaptım bu sefer silik çikmadi🥰 galiba az once yaptım test Hcg hormonumu az algıladı son olan şimdi yaptım