Bidemet Cok kilo aldim evlendiğimde 58 kiloydum hamile kaldim 68 kilo ile simdi 88 oldum haftaya doğum yapacağım selülitlerimden catlaklarimdan utanıyorum korse aldım doğum sonrası veriririm diye ama cok çirkin hissediyorum napicam ben ya
Nurr_22_22 Bidemet ojundeki sürece odaklan inan bana doğumdan sonra gidiyor kilolar 18 kilo aldım 100 ile dogurdum doğumdan 93 ile çıktım sorna 87 oldum 5 ay kaldım öyle sonra diyetisyene başladım 11 kilo verdim ha geri aldım ama yediğim için aldım ama gidiyor kendine zehir etme bu güzel zamanları
[silindi] Bidemet kuşum illa ki kilo vericez, kendinden utanma hamilelikte tabi ki hepimiz kilo alıyoruz. Ben de çok kilo aldım ve doğuma daha 2 ayım var. Kilo Bir şekilde verilir, sen kendine ve bebişine odaklan 🌸
Hamide_00 Bidemet doğumdan sonra bi tık dikkat edersen verirsin cnm bende senin gibi evlendiğim de 57 kiloydum sonra hamile kalana kdr 70 i gördüm 70 le hamile kaldım dikkat ettim 78 le doğuma gittim doğumdan sonra ilk günü 73 e düştüm sonra ki aylar içinde ztn tekrar 63 e falan düştüm baya verdim yani diyet yapmadan sadece dikkat ettim biraz şimdi tekrar hamileyim 73 le hamile kaldım biliyorum 80 leri göreceğim😂ama çok da takmıyorum iki çocukla vereceğime inanıyorum hareketlerden dikkat ederek
Seherkarakoc Bidemet bende 45 ile hamile kaldım şuan 25+5 haftaligiz 54 kiloyum. Bende inşallah geri vermem diye dua ediyorum. Bu yaşıma kadar 45 i hiç gecememistim çünkü
Lalalalaa Bidemet ayyy sayılarına varana kadar aynıyız. Tam 1 sene önce evlendik 1 sene de 10 kilo alıp hamile kaldım 68 ile. Şimdi ise 88 😁 31. Haftadayım henüz 🫠 inanır mısın ne yağ kullandıysam geçmedi engelleyemedim çatlaklıkları. Topuğuma kadar arka tarafım neredeyse çatlak. Kol altlarım göbeğim bacak içim arka taraflarım derin çatlaklıklar napcam bilmiyorum inan bende 🥺
busra_basturk Bidemet bende öyle kilolu hamile kaldım ama iri yapılıyım balık etliyim kilom fazla sırıtmıyor du ve kemik yapısından kaynaklı kilom vardı benle aynı cüssede boyda olan kişi 65 70 arası kilosu vardı doktor da senin kemik yapından kaynaklı dedi neyse işim gereği son zamanlarda kilo almıştım 83 kiloydum hamile kaldım sonra 74e kadar düştüm en son tartıldım 85di ama özgüvensiz biriyim kilomla ve dış görünüşümle barışık biri değilim bende utanıyorum yani çatlaklar selület vs hamilelik duygular falan derken iyice piskolojim bozuldu kendimi çirkin hissediyorum inşaallah doğumdan sonra veririz benim de tek sorunum o çünkü anlıyorum sizi şuan top gibi bişey oldum 🤣 eşim pandam benim diye seviyo ödem şişlik falan derken işte öyle yani