Zhrbjts Boğaz agrısı ,öksurük ve hapsuruk var birazda halsizlik baş agrısı ne onerirsiniz ates yok bebek hareketleri normal o yüzden doktora gitmedim sizce gerek var mı
Momellaa Zhrbjts valla bende öyleyim bir türlü geçmiyor çok ağır geçiriyorum agumentin antibiyotik başladı doktorum bir de damardan vitamin
Kezbankafa Zhrbjts bende öksürük yok burun akıntısı var sadece dün kontrolüm vardı sordum doktora. Bol meyve, ıhlamur çayı iç bide serum fizyolojikle burun temizliği yapabilirsin dedi. Vücut ağrın olursa parol iç dedi ama bu gün daha iyiyim şükür
Edanurylm Kezbankafa bende çok kötü hastayım 5 gündür yataktayım meyve yedim sıktım içtim kaynatıpta içtim ama geçmiyor baş ağrısı burun akıntısı ve halsizlik çok var 18+3 haftalık gebeyim bebeğim 3 gündür yeni yeni hareket ediyor bende hastaneye gitmedim ama çok kötüyüm gitsem dahi bişey yapamazlar diye gitmedim ama çok kötü özellikle baş ağrım çok var
Karuz Canım ben de zor atlattım sütün içine karabiber koyup kaynatıp içtim bayrağa balgam söktü ve terletti öyle atlattım diyebilirim