Seherkarakoc R-veyda44 karnımın bı yerinde birikiyomus gibi hissediyorum ve orası aşırı derecede sert oluyor 25.haftamdaydim bu hafta daha sık olmaya basladi
biryildiz42 R-veyda44 27 haftalığım kazıldığı zaman nefes alamıyorum resmen ve hergün kasılmam var 9 gün sonra tekrar gideceğim doktora ikinci gebeliğim ilk defa böyle oluyorum ilk kızım da böyle kasılmalarım yoktu bunda çok sık oluyor
R-veyda44 Seherkarakoc ben 36 hafta bitmek üzere karnım çok kasılıyor ve nefes alamıyorum kalbime birşeyler oluyo sanki normal mi acaba
Seherkarakoc R-veyda44 normaldir dogumunuz yaklaşmış ama kasilmalarinizi takip edin sıklaştıginda mutlaka doktora gidin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
Ebruperest R-veyda44 bende de aynı oluyor ben de 37+6 haftalığım kalbim sıkışıyor kasılmam olduğunda derin nefes alıp veriyorum iyi geliyor.
Naznaz110 R-veyda44 çok normal uyuyamiyosun yatamiyorsun nefes alamıyorsun kalbin sıkışıyor çişin çok sık gelir oo sıkıştırır seni bunlar normal şeyler
Sevzercsknr R-veyda44 ay normal gerçekten bendede sanki kalbime biseyler oluyor gibi gogsum açıyor gibi karnımın bir yerinde toplanıyor gibi normalmiş yani korkma
Merve034 Seherkarakoc 36 haftalıgim bende dün gece resmini yerde toplandı belim çok ağrıdı ama bu durum 15 dk falan sürdü hareketliydi çok bebek sonra normala döndüm . Ama en son 2 hafta önce makat gelişti bebek 🥲 yarın kontrol var bakalım gorucez 😂
Ebruperest R-veyda44 benim çok düzenli hatta doktor yatış vermişti kabul etmedim sonra serum verdiler 1 gün sonra biraz daha iyi olmuştu suyum biraz fazlaydı suyumda düzeldi ama hala var açılmam da yok anlamıyorum yani. Hayırlısı hakkımızda 😊
R-veyda44 Sevzercsknr benim kalp atımlarim çok atıyor o yüzden korkmuyor değilim.ilac kullandım gebe.oldugumu öğrenince doktor yasakladı
Sevzercsknr R-veyda44 benimde kalp atışlarm hızlı panik atak var zaten nabzım yüksek ama bişey olmuyor korkma bu şekilde olan arkadaşlarım sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi doğumunu