Uzgnsrt Merhaba, erkek bebeğinizi kaçıncı hafta dogurdunuz ? Zaman yaklaştıkça ne zaman diguracagim düşüncesi beni daha da darlamaya başladı. 37+2deyim. Erkekler geç kizlar erken doğar olayına pek inanmıyorum kızımı 9 ay 11. Gün doğurdum ♥️
Hamide_00 Uzgnsrt benim ki sezeryan olduğu için planlı doğum oldu 38. Hafta da doğurdum isteyerek beklemedim
Ftmaa0 Uzgnsrt hıc agrım olmadı en fazla 9 du bebek yukardan ınmedı hıc devletteki de agrım olmayınca ne bana ne bebeğe baktı hareketleri azaldı sonradan özele gttım 1 hafta gelişimi Durmuş susuz kalmıs acil sezeryan oldum normal doğum du normal de
myangelson Uzgnsrt bu da hurafe ya erkek olup erken de geç de doguran gördüm kız olup aynı sekilde olan da gördüm 😅 yengem ilk yeğenimi 40+ larda suni sancıyla doğurdu bu yeğenimi de 40 a yaklaştı hala sancı falan yok ikisi de erkek 😅 arkadaşım kızını 40 haftalık olunca doğurdu 😅
Uzgnsrt myangelson evet işte bende kızımı son gün doğurdum. O yüzden dedim iki üç tane aynı haftayı yakalarsam bı on görüşüm olur 🤣