Kubraalp67 Dilekulgtt perinotolojiye gittiğimin ertesi günü kontrole gitmiştim tansiyonum yüksekti düşmedi ne yaptılarsa acil sezeryana gitmek zorunda kaldım 21 gün erken doğdu bebeğim 😄
Kubraalp67 Dilekulgtt her şeyi hazırlamıştım sanki içime doğmuştu hoşafıma kadar ama yanımda yoktu evdeydi ben ameliyat için hazırlanırken eşim evden aldı geldi malzemeleri Medical Park ta doğum yaptım yakındı eve hemen her şey alındı ben çıkınca hazırdı 😊
-sum- Cansuisci indirim yapmiyorlar mi Pendik karta veya kurumsal çalışana muayenelerde %20 indirim oluyordu
-sum- Cansuisci çıkınca bana haber verir misiniz memnuniyetinizden lütfen bende orda yaptirmayı düşünüyorum ona göre 🙏🏻
gizemyil Cansuisci Cansuisci orada en son cihaz çalışmıyor demişlerdi bana 2 hafta once.. Yapılmış demek. Ben de fetus prenatal zeki sahinogluna gitmiştim. Mwdipolde cihaz bozuk olduğu icjn.
Dilekulgtt Cansuisci bizide haberdar edin mutlaka hem yakın banada muayenelere de orayamı gidiyorsunuz ?
100924 Dilekulgtt Ümraniye de Erbil çakara yaptırdım bende gayet iyiydi ilgili bir doktor nakit 2800 kredi 3000di
Cansuisci Dilekulgtt hayır ben yüzyıl hastanesi Esra Günay hocaya gidiyprum aşırı memnunum yüzyıl hastanesi 5500tl fiyat verdiği için en uygun buralarda medipolü buldum o nedenle oraya gideceğim
Dilekulgtt Cansuisci anladım cnm bende hala hastanede arayısındayım daha öncesi özel perinatoloğa gittim ama banada uzak doğum içinde çok uzak. Memnunmusun hastaneden
Dilekulgtt Kubraalp67 yeterki hazır olsun Bi şekil ulaşırdı sana zaten 😊 medikal park biraz pahalı diyorlar
Kubraalp67 Dilekulgtt hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye hep böyleyim hazır olsun kenarda dursun illaki ihtiyaç olacak 😅 benim doğum paketim vardı doğuma ücret ödemedim sigorta karşıladı ama doktorumdan da hastahaneden de çok memnun kaldım 😊
Cansuisci Dilekulgtt Benim arkadaşımda yüzyılda esra hocada takibini ve doğumunu yaptı herşey mükemmeldi ben de o yüzden onu tercih ettim denemelisiniz
Nurbanusancak Dilekulgtt Ümraniye Çarşıda Erbil Çakar 2500₺’ye yaptırmıştım çok memnun kalmıştım açıkçası 1 saatten fazla sürdü benimki yüzünü göstermediği için yürütmüştü falan ilgiliydi baya🥰