Hasret18ayaz Hastaneye gitmek için erkenden uyandım hazirlaniyorum içim yanmış gece rüyamda kanamam başlıyordu uyandığımda WC kostum direk bir şey yok bakalım usgye göre 6+1 olmamız gerekiyor bebek görünür mü bilemiyorum
mcansu Hasret18ayaz 6 haftalık USG de görülmeyebilir henüz vajinal ultrason ile görülebilir ya da görünse bile karartı şeklinde olabilir
Melosum34 Hasret18ayaz ben 7+4 de görmüştüm keseyi inşallah erkenden gösterir kendini bebiş içiniz rahat eder 🌸☺️
Gamze5757 Hasret18ayaz Doktordan çıkınca haber verir misiniz haftamız aynı sizinle bende cuma gidicem
Merve-metin Hasret18ayaz ben 6 haftalıkken görmüştüm karından devlete gidiyorsan cihazları kötü göremeyebilirsin özele gidersen de geç döllenme değilse bebeği görürsün canım sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻
Hasret18ayaz Gamze5757 bebeğimi görmeyi beklemezken kalp atışlarını gördüm pit pıt atıyordu henüz çok küçük doktorum haftaya dinleteyim şimdi rahatsız etmeyelim dedi şimdilik herşey yolunda 6+0 cikti
Hasret18ayaz Merve-metin evet bende bugün hem bebeğimi hem kalp atışını gordum 6+0 çıktı karından bakildi
Mavili1480 Hasret18ayaz Benimde 4 haftalık dün keseyi görmedik ama rahim kalınlaşmaya başlamış haftaya çarşamba keseyi görebilirmişiz bekliyorum ☺
Merve-metin Hasret18ayaz hayırlı olsun canım benim sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 🌸
Rumeysaeliz Hasret18ayaz devlet hastanesine mi gidiyorsun canım hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım inşallah hepimiz 💞🤲
Haticemre21 Hasret18ayaz görülebilir ben 6+2 de kalp atışlarını duymuştum. Bende bgn gidicem zaman geçmek bilmiyor sanki yarın 10 haftalık olcaz 🙏
Ceren1996 Hasret18ayaz bende cuma günü gidicem 6+5 olcaz keseyi kalbi bebisi gorebilirmiyim ki. İnşallah 🤲
Hasret18ayaz Ceren1996 keseyi görursunux ama bebek ve kalp atışı bazen geç görülüyor kokrmayin kişiden kişiye değişiyor ama yüksek ihtimalle görürsünüz insallah