Merhaba kizlar iyi geceler pazartesi gunu yani dun oluyo artik doktorum 41 haftalik oldugum icin suni sanci ile dogumumu baslaticakti onun icin gecen persembe kontrolumde cagirmisti cantani kahvaltini yap sirani al gel dedi ozmn kontrolde 3310 gr demisti bebegime suyu herseyi normal ve 2 cm acikligim vardi sancimda 20 lerde var sayilmazdi yani sabah kalktim bi karin agrisi gibi bi agri vardi bende bende stresten heyecandan diye dusundum ama esim genede sure tut dedi 15 dk da birdi ciddiye almadim cunku oyle siradan gaz sancisi gibiydi geldimm hastaneye sirami aldim baya da insan vardi onumde beklemeden bi soralim dedik napmamiz gerektigini direk dogum unitesine git dendi bana ama o dedigim agri 10 dk da bir olmaya basladi hic zorlamiyordu ben hala sanci diye dusunmedim sonra acikligima baktilar 5 cm mis haberim yok 😁 direk sanci odasina gectim 10.30 11 gibi hic suni faln verilmeye gerek kalmadi nst ye baglandim sanci cikiyodu ama agrim hafifti 5 dk da bir olmaya basladi bu mu sanci diye cok soylendim daha beni nstye bagladiklari icin zorlanmaya basladim canim yanmiyodu sinir edici bi histi daha sonra cikarttirdim kendimi yatarak cekmek cok sinirlikti yani artik geldiler 13.15 da 7 cm dediler ama tuvalet hissiyati coktu bende artik varsada yapicam dedim ama yerimden kalkamiyorum 😁 annem sirtima cok masaj yapti sanci sirasinda kesinlikle cok iyi geliyor sonra artik 1 dk da bir olmaya basladi ve surekli bagiranlari duyuyodum bagirmicam aglamicam diye sartladim kendimi hep olumlu oldum nefes aldim verdim zor bi surec yapamicagimi cok dusundum ama artik cikamazdim cunku baski coktu ve ben hep ikindim 13.30 ebe geldi nstye bagladi 7 cm dedi gitti daha sonra dayanamadim 1 kere bagirdim sesime geldiler ebe bakicam bi acikligina dedi bakamadan yuru gidiyoruz dedi aldilar goturduler ne oldugumu sasirdim oturdum catala patlatti suyumu ikindim bagirmadim tutundum gozlerimi kapattim ve gucluce ikindim kesinlikle dogum anim hic zor degildi sadece sanci zorladi beni bebek cikti rahatladim ve duygu bosalmasi agladim 🥹🥹🥹 3170 gr dogdu oglum 52 cm sagligi yerinde cok sukur kesi atildi ama hissetmedim dikiside hissetmedim hazirlandim gectim odaya geri simdi yanimda uyuyor diger tum hamilelerin basina saglikla kolaylikla kucaginiza alin uzun oldu kusura bakmayin 💖