Husne00 Merhaba, Geçtiğimiz sene Devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum.(makromasti). Şuan 38 haftalık hamileyim süt gelir mi gelmez mi endişelerim var. Acaba ameliyatı olup deneyimleyen oldu mu? Sütüm gelir mi?
mamaofgirls Husne00 bende 2016 yılında olmustum 2019da ilk bebeğimi kucağıma aldım yine meme verdim elbette ama 4 ay anca sütüm gerçekten çok azdı sadece memeyi unutmaması içinde de beslemeden önce veriyordum ama soyacağı gibi bi süt asla yoktu maaselef bi sene sonra ikinci gebeliğim de de aynı şekilde 3 ay emmedi bile yine sütüm yoktu ama ben meme vermeyi bırakmadık yaa ki onlar itene kadar biberondan önce mutlaka meme veriyordum ya da geceleri kişiden kişiye değişir belki bilmiyorum benim büyüm oranda alım yapıldı baya küçülttüler cünkü inşallah sizin sütünüz gelir
Papatyael47 Husne00 size bilet sorucam ya ben yeni hamileyim ve hamile kalır kalmaz sağ göğüsüm çok küçüldü acaba nedenini biliyor musunuz bide bebekte emziriyorum ve o küçülen göğsüme süt girmiyor
Husne00 Bidemet Evet boyundan vs. memnunum iyileşme süreci de iyiydi ablam oldu onun memnuniyetinden dolayı yaptırdım bende. Fakat bende ufak bi hata oldu göğüs kanalları kısa kesilmesinden dolayı meme uçları içerde kaldı. Bu da çok tedirgin olmama sebep oldu süt gelir mi gelse bebek tutabilir mi diye. Deneyimleyerek göreceğim yakında. Tabi herkeste olacak diye bir şey yok tabi şans. Umarım sizde yaptırırsanız sorunsuz memnun kalırsınız.
Husne00 Sevgikelebegi777 merhaba, şükür sütüm geldi. Az olduğunu düşünerek mama ile beraber veriyordum ilk başta doymadığı için çünkü çok azdı sağım yaptığımda da az geliyordu. Sağlıkocağındaki hemşire sütün yeterli gibi göründüğünü söyledi. Şuan daha çok emzirmeye çalışıyorum. Ama günde 1-2 yine mama vermek zorunda kalıyorum sakinleştirmek için biberona alıştı biraz. Memeden tazyikli gelmediği için. Ama bizi idare edecek süt var gibi umarım daha fazla olur ☺️ inşallah sizinde sorunsuz gelir ☺️
Sevgikelebegi777 Husne00 ay inşallah ben ergenlikte oldum. 13 yıl önce 🥲 o an hiç düşünemedim anne olur muyum evlenir miyim vs şimdi 2 ay sonra kızım olacak . Ama hissizlik mevcut göğsüm ağrım da yok . Meme ucunu yukarı almışlardı benim . Sizin de yukarı almışlar mıydı
Ayseyldz07 Kızlar bende de silikon var kas altı yaparken doktorum sorun olmaz demişti ama insanın içine kurt düşüyor arkadaşlarınızda silikon yaptıran ve emziren var mı sütte azalma veya herhangi birsey yaşayan var mı
Rhsm34 Sevgikelebegi777 benimkini yukarı almislardi sütüm geldi ama az geliyo iki aylık bebeğim. İnşallah sizin sütünüz bol olur 🤲
Husne00 Papatyael47 ameliyat olduysanız büyük ihtimal o göğüsünüzde süt kanalları kalmamıştır ondan dolayı küçük kalmıştır ve süt gelmiyordur diye tahmin ediyorum