PAG Merhaba hanımlar 9 haftalık gebeyim asla doymuyorum özellikle gece uyuyacağımda bi an elim ayağım titriyor midem kazınıyor bunun için neler yapıyorsunuz ?
Hshaujaja PAG ya eğer dayanabilirsen yeme aldığın vitaminler de acıktırıyor olabilir son günlerim inan yerinde olsaydım yemezdim buralar çok fena çünkü 😅
Zeyneponur33 PAG gebelik şekeri olabilir geceleri bende de çok acıkma oluyor ama su içiyorum 36ci haftamdayim kendimi asla gece yemeklerine alistirmadim en büyük tavsiyem de bu olabilir naçizane
-Cansu- PAG ilk hamileliğimde benim de öyleydi ve 20 kilo aldım gebelik şekerim çıkmıştı. Şekerden dolayı çok açıkıyormuşum belki senin de öyledir canım
PAG Hshaujaja asla dayanamıyorum ve bir kaç saat uyuyorum uyanıyorum yeniden yiyip yatıyorum hiç huyum değildir oysaki 😭😭
PAG Zeyneponur33 su kesmiyor ki mutlaka bi çikolatalı ekmek gibi bişey yiyorum bende istemiyorum aslında düzenim de bozuldu 😔
fairytale_ PAG gebelık sekerı olabılıt canım çok yememeye dikkat et gec saatlerde sonrasında bır anda kılo alıyorsun zaten son aylarında açıktıgında bır kase yogurt veya süt ve galeta yıyebılırsın demıstı doktorum senı tok tutacaktır bunlar