Selda_66 Kızlar migde yanmam başta yoktu ama şimdi uykudan uyandırıyor beni doktorun verdiği ilaçta ise yaramıyor migdemi bulandırıyor hatta evde başka bisey yiyip içip çözüm üreten var mı uygulayayim
Amanbedunya Selda_66 elma,sade maden suyu,sakız,süt, yoğurt, kırmızı mercimek duydum denedim fakat benim mide yanmasına çare hiç biri olmadı 😬 umarım biri sizde işe yarar çok zor geçmiş olsun
_sseydanur_ Şekersiz sakız biraz işe yaradı gibi bende ama öyle kesin çözüm vs değil benim yatınca gaz gibi sıvı gibi acılık geliyor uyku sırasında da oluyor ne yazık ki dene istersen sende 💕🥹
Nuryakup Yoğurt anında kesiyo benim mide yanmami denemelisin bence bide elma bu ikisinin mide yanmasina çok iyi geldiğini duymuştum gerçekten o kadar doğru ki özellikle yoğurt anında kesiyo
Brc_aytc Ben soğuk süt içiyorum 38.haftadayim başka Hicbirsey ise yaramıyor gaviscon vs de kullandım ama sadece süt iyi geliyor
elanurrerarslann-44 Tahin ye bi kaşık inanamadım bende 36 hafta acayip yanıyırdu tak diye kesti surup bile böyle etkili değildi çok şaşkınım 🥳