Byzz61 Arkadaşlar yumurtlama dönemimde ilişki yaşarken ilişki sonunda temizlendiğini de pembe lekelenme vardı çok açık ve o günün üzerinden 4 ya da 5 gün geçti şuan kasığımda aşırı batma akıntı ve ağrı var o pembe lekelenmeli araştırdığımda yerleşme kanaması diyor ondan önce de ilişki olmuştu çünkü. Öyle bir şey olma ihtimali var mı ilk defa pembe lekelenme yaşadım çünkü
sacmalamakizim Byzz61 Yumurtlama döneminde olduğu için, yumurtlama kanaması da olabilir kistte olabilir, benimde ilişki sonrası pembe kanamam vardı, ama adetim gecikmişti hamileymişim.
Byzz61 orkidemm_ doku kanaması olabilir demişsiniz ama aslında şunu sormak istedim pembe lekelenme gördüm şimdi de kasık ağrım ve batmam var baya döllenme olabilirmiudi o lekelenme onu öğrenmek istedim
orkidemm_ Byzz61 evet olabilir benim de lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması ama ilişki sonrası değil
Momellaa Byzz61 yumurtlarkende leke görebilirsin yerleşme kanaması yumurtlamadan en az 12 gün sonra olur
Sedapapa Selam eğer ara ara kanamalar daha doğrusu kahverengi ve pembe lekelenmeler devam ederse 2- 3 gün tutunma kanaması. Ama tek seferlik ise eğer ya enfeksiyon vardır ya da doku zedelenmesi vb bişeydir
Eftelya_54 Sedapapa alakası bile yok ben Lekelenmeyi bir defa yaşadım ve gebe olduğumu öğrendim Enfeksiyon sizin bir sebepten yapabileceğiniz tahmin kadar kolay teşis koyulmuyor