Melosum34 Bir link var tıklıyorum vpn ile devam et diyor sadece nedir bu anlamadım linki atabilirim vpn kullanan varsa yardımcı olabilir mi bana hiç anlamıyorum bu şeyden
Hilal2901 Melosum34 türkiyede yasak olan şeylere veri kırıcı yani vpn ile girebilirsin. Örnek roblox yasaklandı vpn indirerek girebilirsin😂 veya yasaklı siteler kumar siteleri prno siteleri 🥲🤔
Melosum34 Attention yazıyor 😂eşime sordum o ne atmışsın bana diye oda diyor bilmiyorum ki başkasına atacakken sana mı attım ne diyor
Seymabalkara Melosum34 attention dikkat veya uyarı demek. Vpn de Türkiye’de girilmesi yasak olan sitelere girmek için kullanılır. Bı kaç ay önce Instagram kapalıydı mesela herkes vpnle girdi.
Sazenin Peki benim yurtdışı bebek alışverişi sitesine vpn ile girmem 😂 alışveriş sitesini de yasaklamazsın be Tc 🥴
Sazenin Melosum34 dolandırıcı sitesi falan da olabilir dikkatli olmak lazım her linki de açmaya çalışmamak iyi bi yerde
Sazenin Melosum34 cleaner & antivirus diye görselinde süpürge olan bir uygulama var ordan VPN açıp bakabiliriz linke