queenanne1 kızlar 14 haftalık hamileyim yemek yeyince göbeğim çok büyüyor resmen göğsümün altından başlıyor şişlik. normaldede göbekli biriydim ilerleyen aylarda ne olurum düşünemiyorum😔 ne sürsem çatlak falan olmasın ne önerirsiniz?
Fatmadali queenanne1 bana doktorum lierac ve ya mustela kullan demişti. Lierac kullanıyorum. Ben 20 haftalığım ama benim göbek çok erken büyüdü hemen 2 aylıkken 4 aylık sanıyorlardı 🤭 ona rağmen şuan hiç çatlağım olmadı inş olmazda ☺️
queenanne1 Fatmadali gerçekten benimde her baktığımda şok oluyorum şuan bile kocaman 9 aylık olunca nasıl taşıcam diyorum😱 teşekkür ederim öneriniz için 🌸
clpa Benim cildim yağlı genetik olarak ailemde göbek çatlaması yok. İncia’nın kullanıyorum 22. Haftadayım
kedidirokedi queenanne1 lierac bio oil falan hikaye ilk gebeliğimde de kullandım en iyisi en nemli tutanı kakao yağı
Fatmadali queenanne1 birazda benim gibi minnoş bi kadınsanız hemencik çıkıyo valla gerçekten 🤭 ama sanki 18. Haftada bi tık duruldu gibi ☺️
Aleynaii İlk gebeliğimde birsürü çatlak bakım yağı kullandım çatladım bu ikinci gebeliğim pregnicy jel kullanıyorum hamileliğimin başından berri 32+2 yim sıfır çatlak umarım olmazda
[silindi] 30 haftama kadar hiç çatlağım olmadı bio oil kullanıyorum öğrendiğimden beri. 30.haftaya girer girmez çatlaklar oluştu, genetik diyenlerin bir bildiği varmış 🤷🏻♀️