Hythzl Merhaba fetal dna testi yaptıran var mı eurofins firmasında ücret bilgisi verebilir misiniz ve memnun kaldınız mı önerir misiniz
newmommmyy2 Hythzl 1 ay olucak neredeyse 15bine yaptırdım en güvenilir burası dediler o yüzden başka yere fiyatta sormadım araştırmadımda açıkcası 7 günde çıktı sonucum cinsiyette belli oldu 12.haftada
myavocado Hythzl ben eurofins’e yaptırdım ama neredeyse bir sene olacak fiyatı Euro üzerinden oluyor da ben o zaman 13bintl gibi bir rakam ödemiştim. Firmadan memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım, 7 günde gelmişti sonuç
Beyzadrs Hythzl benden yarın kan alacaklar 400 euro ödeyeceğim ninalia genomewide denilen bi paketine
hakinh Ben Mayıs ayında yaptırmıştım 13bin tl. Dolar kuruyla hesaplanıyor aslında. 8.gun sonuçları öğrenmiştim. Cinsiyet öğrenildiğini sonradan doktorum söyledi sorunca soylediler. 4hafta geç öğrenmiş oldum 😅
arciha 1 hafta önce yaptırdım 13.500 tl sonuç bekliyoruz. Maddi durumunuz el veriyorsa bence yaptırın ikili test vs stresiyle ben uğraşmak istemediğim için yaptırdım hamilelik zaten yeterince stresli bir süreç 🫠
Mrv342 myavocado merhaba kan verdikten sonra 7 gün mü yoksa yurtdışı laboratuvara ulaştıktan sonra 7 gün mü ben de bugün verdim ne zaman sonuç çıkar acaba?
icc newmommmyy2 aa süper bende malatyadan vereceğimde sonucunuz hızlı çıkmış kargo işleri açısından merak ettimde
gezentianne Ewy 10 ama bebeğin dna sının iyice kanınıza karışması için 11 sonrası daha iyi olur diyorlar
myavocado Mrv342 kan verdikten sonraki 7. gün çıkmıştı benim. Ama zaten 10 iş günü diye süre veriyorlar, maksimum o sürede çıkar yani genelde daha erken çıkıyor bir haftada filan
yagmurcoskun @gezentianne Bize böyle bir liste verdiler ikinci sıradakini yaptırıyorum. 350 Euro fiyat verildi 3. Sıradaki için 550 Euro dediler. Kıbrıs Lefkoşa’da fiyatların normalden hep yüksek olmasına alışkınız diye çok araştırma yapmadım.
gezentianne yagmurcoskun bence zaten kime ne tutturabilirlerse bana aynı paketi baska temsilci 450 euro dedi🙈