Seherkarakoc Fatmanur12345 bebegn hareketli olması için tok gidilir. Hatta girmeden yarım saat önce çikolata falan yiyin
Fatmanur12345 Gokturkmom_ TTKara Seherkarakoc Ayy kızlar teşekkür ederim randevuma 17 gün var ama aklımda kaldı söylemişlerdi unuttum 🥰
Fatmanur12345 Gokturkmom_ TTKara Seherkarakoc Acaba ayrıntılı ultrason da nelere bakılıyor alttan mı muayene ediyor kan alıyorlar mı kusura bakmayın ilk gebeliğim bisey bilmiyorum çok soru sordum
TTKara Tok gitmelisin.Hatta doktorum gelirken çikolata ve meyve suyu getir yiyip girersin demişti.Bebeğin hareket etmesi için .
Gokturkmom_ Fatmanur12345 Çikolata bebişi hareketlendiriyor diyorlar ama benim bebiş uyuyordu😂 siz yediğinizde hareketlendiğini düşündüğünüz şeylerden yiyin benim oğlum mesela meyve yiyince çok hareketleniyor
Gokturkmom_ Fatmanur12345 karından ultrasonla bakıp herşeyi detaylı inceliyorlar kordondaki damarlara kadar bakıyorlar aklınıza gelecek her şeye
Seherkarakoc Fatmanur12345 karından muayene ile herşey gözüküyor ama doktor gerekli görürse vajinal da bakabilir. Bu arada rahim ağzı uzunlugunuzu da kesinlikle baktirin. Rahim ağzı kisaligi yüzünden erken doğum yapan çok tanıdığım var Allah korusun. Benimki sınırda çıkmıştı progestana başladım sabah akşam kullanıyorum şuan 25+4 haftalık olduk
Fatmanur12345 Gokturkmom_ bazen endişe ediyorum ne yalan söyleyeyim bazı kişiler çok erkenden hissediyor
Gokturkmom_ Fatmanur12345 Bende 18e girdiğim gün hissetmiştim doktorum erken demişti ama benim plesenta arka duvarda olduğu için normalmiş.Kimi bebek sakin olur ,plesenta konumu her şey bi etken sizde bugün yarın hissedersiniz
Fatmanur12345 Seherkarakoc yaa aklımda bulunsun teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Masal7778 Kuşum çikolata ve vişne suyu iç ben önceki ay perinatologa gittim o iyice baktı herşeyine servikal uzunluk karından net göremedim dedi o yüzden onada vajinal bakti