SEYDA3568 benim şimdi anlamadığım bir kaç konu var ve çok şaşırdım doğrudur belki de bi kere tüp bebek doktorun seni takip etmesi gerekiyor ilk defa ben böyle bir şey duydum ilaçlarını ne zamana kadar kullanman gerektiğini bilen tek kişi seni tedavi eden doktor (bende tüp bebek annesiyim) ben başından beri Progestan fitil, 3 günde 1 Progestan iğne ve göbekten Oksapar kullanıyorum şuan 11 haftalığız(Oksapar dışında diğer ilaçlar 12.hafta kesilecek) ve 7. Haftaya kadar da Estrofem kullandım bunların hepsi doktorun takibinde kullanıyorsun ayrıca sana folik asit başlanmadı mı? Kanama ya gelince ahhh ne çektim ben ondan leke ile başlayıp çoğaldı ama dinlenerek bol istirahat ile şükür kalmadı birde şaşırdığım konu ki ben de hep öyle olduğunu sandığım için başka bir kaç doktorla da görüşmüştüm bu konuyu koyulduğu gün değil son adet tarihinden hesaplanıyor tüp bebekte de ona da çok şaşırdım ben her kontrol de son adet tarihimi yazarak ultrasona giriyorum çünkü normal hamilelikte de belki son gün hamile kaldın ama net gün belli olmadığı için son adet tarihi girilir biz sadece günü biliyoruz ama yine de son adet tarihi giriliyor. Kanamalar için lütfen hep yat dinlen kendini zorlama.