YeloveMucizesi Kizlar merhaba herkese umarim msjini görüp yanitlayan ve aynisni yasayaniniz vardir yardima ihtiyacim var yaklasik 1 aydir özellike meme uclari ve komple meme bölgemde delirtecek sekilde kaşıntım var artık kaşımaktan kan oturuyo ve kanadıgı oluyor böyle bişey yaşayan varmı ne iyi geldi neolur yardım edin 25+2 haftalık hamileyim 🤲
Jfatmax YeloveMucizesi bebek yağı sürün nemlendirin hamilelikte memelerde büyüdüğü için deri kaşınıyor aynı sekilde karında öyle doktor bana bebeg yağı veya zeytin yağı surmemi önerdi onu sürünce kaşıntım geçti
Yasss11 YeloveMucizesi ay sadece bende var saniyodum 28 haftalik olucaz karardi artık göğüslerim kasimaktan
Aleyysss000 Doktorum bebek yağı kullan demişti göğüslerine masaj yapmadan sürebilirsin demişti kaşıntıyı hafifletiyor
Fatmauzmc Nemli tutmalısın ve mümkün oldukça kaşımamaya özen göster meme ucu uyarısıyla istemeden doğumu başlatabilirsin. Gümüş göğüs ucu kapağı kullanabilirsin nemlendiriciyle beraber
YeloveMucizesi Valla benim ikinci gebeligim ,ilkinde olmamisti ama suan cildiriyorm gecrekten kasimaktan karnima badem yagi ve krem kullaniyorm da gögsüme sürmedm ama badem yagi sürsem Olur mu ki kizlar ayrıca hepinize cok tsk ederm yazdigniz icin cok saolun 🤲🤲