Gokturkmom_ Tantuni yapıyorlar bu bölümde de her bölüm canım bişey çekiyor 😅 bataklık gibi burası istemeden izliyorum
yeni_anne2 Gokturkmom_ bır tek ben mi sevmiyorum bu programı gram ilgimi çekmiyor yiaa cok sıkıcı geliyor bana 🤣🤣
[silindi] En iyisi izlememek 🤣 2 aydır falan hiç bakmıyorum, geçen reklamlarında profiterol yaptıklarını gördüm direkt markete koşup malzeme aldım profiterol yaptım 🥲 hamile olmasak daha kolay ama, yoruyor 🤣🤣
Gokturkmom_ [silindi] Ayy evet ya kolay kolay canım bişey istemez ama bu sıra iştahım çok açıldı 😂 herşeyi istiyorum hahahahaha
33lif CeylanAk hahaha kuymak olduğu günün sabahında kalktım hemen kuymak yaptım ve evde mısır unu yoktu normal un koydum, tereyağı yoktu sıvıyağ koydum ille de yaptım😅😅
Gokturkmom_ 33lif hahahahaha yiyimde nasıl olursa olsun desene,yağlama yemedim daha önce oturup yağlama yaptım bi insanın bişeyi daha önceden yemediği şeyi nasıl canı çekebilir 😂Mehmet şefin yiyişinden sonra yaptım oturdumda
Alyadnz33 Gokturkmom_ En büyük zaafım. Tantuni yaaa off bende izlemedim hatta yalan olmasın açıp kapattım birden 😭😃😃😃😂😂😂🙊🙊🙊