Bettby Cennetkokulumeleklerinannesi erkek doğurduğumu gördüm bende cnm ve erkek geliyor kısmetse.. 🤩🧿🧿
Cennetkokulumeleklerinannesi Bettby inş cnm demekki terside oluyor tam gördüğünde oluyor rüyada görülen
eminesbr Cennetkokulumeleklerinannesi allah öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende ruyamda erkek bebek görmüştüm adını muhammed koymuştuk ve oğlum oluyor ben çocukluğumdan beri hep erkek istemiştim gönlünde ne varsa o olsun ama benim ruyam olduğu gibi çıktı 💙💙💙
Cennetkokulumeleklerinannesi eminesbr ay ne güzel cnm bizde oğlumuz olursa kulak adını Muhammed koymayı adadık rabbim senin gibi banada nasip etsin inş sağlıkla kucağına al inş
jelibone Bende hamile olduğunu öğrendiğim günün sabahında gördüm erkek bir bebeğim olduğunu gördüm 🥳🧿 Öğleden sonrada kan testinde hamile olduğumu öğrendim bakalım cinsiyeti ne olacak hayırlısı 🥰🎉
eminesbr Cennetkokulumeleklerinannesi amin inşallah hepimiz için sağlıkla alalım kucaklarımıza Allah isteyen herkezede nasip etsin bu cuma hürmetine kimin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin
Cennetkokulumeleklerinannesi Cennetkokulumeleklerinannesi inş cnm 3 kızdan çok isterim değişik bir kuzu
Kubulik Cennetkokulumeleklerinannesi bende o haftalarda rüyamda erkek bebek gördüm hatta ismini bile duydum ve oglusum olacak💙
Burmus Cennetkokulumeleklerinannesi Bende 3 kere bebeğimin erkek olacağını görmüştüm hatta ilk rüya gördüğümde hamile olduğumu bile bilmiyordum, rüyayı gördükten sonra hemen test yaptım öyle öğrendim hamileliğimi😊 Ama kızım oldu 💗
Cihanberk Benim de ailem rüyalarında erkek bebeğim olacağını görmüştüler, doktora gidince ultrasondan baktı erkek dedi 😃
Nazolii Cennetkokulumeleklerinannesi ilk kızımda erkek bebek doğum yaptığımı gördüm kızım oldu 😊 bu gebeliğimde de doğum yaptım erkek dediler yüzü aşırı güzeldi bunun neresi erkek bunda aynı kız guzelligi var dedim 2. Kizım yolda 💞
Rabiaaykurt Bende hep erkek bebek doğurdugumu ve emzirdiğimi görüyordum ama kızım olacak istediğim için görüyordum sanırım şimdi kızım olacagını öğrendiğimden beri görmüyorum Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin
Ruyam34 Cennetkokulumeleklerinannesi evet canım erkek benek kız çocuğunun habercisi oluyor bende erkek gördüm dua ediyordu bana ve şuan29+3 haftalığım bebeğim kız
Daisyy Cennetkokulumeleklerinannesi ben de erkek bebek gördüm oğlum olacak, bazılarında ters çıkıyor. En iyisi bekleyip emin olmak 😊