Nazo_avlu Ngsngetnsgng dıkıs atılırken uyusmayı soruyorsunuz sanırım ben çoğu dıkısı hısettım elbettekı uyusturmuslardır belkıde ben uyusmadım ama hıssettım eltım de normal dogum yaptı onada atmıslar ama o hiiiç hissetmemiş
Ngsngetnsgng Nazo_avlu bnde hiç bir işlem yapılmamıştı işte ikinciyi normal istiyorum ama korkuyorum da çok fazla
Hilal2901 Nananan yok omuyor sadece rahim kendini goparlayan kadar sancı çekiyorsun onu fa her Doğumdan sonra çekiyorsun kaçarın yok😂
Nananan Hilal2901 benim ilk doğumum dikişli oldu kesi atıldı 1 cm fln ama sancı dediğiniz nedir nasıl birşey ben hiç ağrı fln yaşamadım oturup kalkarken dikişlerin acısı ağrısı hariç bahsettiğiniz ağrı bu mu farklı mı
Ebruliiiiii Ngsngetnsgng bende sözde söylediklerine göre yapıldı ama hissediyordum kıvrım kıvrım kıvranıyordum
xcaglaa Serpilinumudu normal doğum düşünüyorum bende çünkü korkuyorum iri dediler şimdi olamazsa yapamazsam çocuğa birşey olursa diye
Serpilinumudu xcaglaa farklı iki hastaneye görün ikiside normal doguramazsin derse hiç riske atma zaten ama tek hastane ile kalma
Semakantar Ngsngetnsgng himm anladim canim ama yani uyusturmamasi icin hicbir sebep yok neden yapmamis acaba
Ngsngetnsgng Semakantar dediği tek şey deprem oluyor sürekli biran önce buradan çıkmamız lazım oldu bn doğuma girdiğimden beş dakika sonra 5.6 deprem oldu ve çok şiddetli salladı korktu ister istemez hem o hm bn