ya artık düşünmekten delırıcem artık kıyas yapmaktan korkuyla ılerlemekten, ilk bebegımde 23. Haftada rahım ağzı 26 mm cıktı erken doğum rıskım orda başladı. 33 haftaya geldıgımızde çevremde herkes hastaydı ama benım hıc bır belırtım yoktu bır gece suyum geldı. Hastaneye gıttım acılmam vardı suyum bıtmıstı hemen doğuma alındım o gün kan aldıklarında kanda enfeksıyon vardı ama doğum yapacak kadar yüksek degılmıs normal bı vıral enfeksiyon gıbı bıseymıs. Genel anestezı aldım sonrasında vücut dırencım düştü doğumdan 1 gün sonra ben ateşlenmeye başladım ve kan degerlerım gıttıkce artış gösterdi, crp lokosit hepsı aldı başını gıttı 1 hafta hastanede kaldım eğer suuum gelmeseydı ayakta ıyılesırdım dıye düşünüyorum çünkü hamıllegım boyunca daha ağır hastalandığım zamanlar oldu yatak döşek. sonra oğlum vefat etti falan suan 32 ye gırmeme az kaldı ben 33 haftaya yaklaştıkça korkmaya başladım ustelık rahmetlı oglumun doğum günü de aynı güne denk gelınce su bıle ıcecek halım kalmadı. kan sonuçlarını karşılaştırmaktan delırıcem geçen ayda degerlerım kötüydü ama doğurmadım evde atlattım mesela şuan hafıf rahatsızdım ıyılestım serklajlıyım 3 haftada bır kan da verıyorum ama yıne de çok korkuyorum. Evden cıkmıyorum hastalanırım dıye ıyıce delıye döndum sadece merak ettım erken doğumu neyden yaptım rahım ağzından mı enfeksıyondan mı.