Tictack Kubrakaraduman anladım bende 38+3 olcam doktor yaoar diye düşünüyorum o güne kadar perine masajı yapip kendimi alıştırmaya calisiyorum
RiRi22 babyakdagmom doktora gittim bugün kanala dgru ilerlemeye baslamis çok şükür. Squat hareketini yanlış yapıyormuşum. Dgrusunu gösterdi. Aşağıya oturur gibi çömelip popoyu dışarı verip sağ sola yaylanmak gerekiyor hemen kalkmamak gerekiyormus bu şekilde 10 × 10 2 set tekrar. Çok hızlandırıyorms doğumu deneyn isterseniz.
babyakdagmom RiRi22 gördüğüm bütün hareketleri deniyorum 🤦🏻♀️😂 youtube activating labor var onu da yapıyorum günde 2 kez. Squatı da bu şekilde deneyeyim teşekkür ederim
Baharcemre01 Kızlar ben bugün gittim doktorum bebek yukarda inecek gibi değil bekletip riske atmayalım dedi (daha önce bebek kaybım olduğu için )sunni sancı ile başlatacak doğumu inşallah çok ağrılı olmaz
babyakdagmom Baharcemre01 Rabbim yardımcınız olsun tek avazda su gibi geçsin inşallah. Perşembe günü de benim randevum var bakalım ne diyecek
RiRi22 Baharcemre01 Allah kolaylık versin Meryem Ana otu al suya köy doğuma gideceğin zaman kolaylastiriyormus