Bezelye1 2Princess1Mom ayy uyuyamazsında sen şimdi heyecandan inşallah sabah güzel sonucu alırsın canım benim
Alyadnz33 2Princess1Mom aynen canım bide bakmışsın hamilesin inşallah hamilesindir de bide 2 inci kanı vericeksiniz acaba yükselmiş mi diye sonra ay acaba kese ne zaman görünecek sonra ay acaba bebeği görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyım bizde bu düşünceler dertler bitmez 😂😂 şahsen bende öyle sonra ay acaba hissetmiyorum Allah korusun acaba bişey mi oldu kalbimi durdu acaba diye evhamlaniriz
2Princess1Mom Alyadnz33 Varsa eğer sürekli evhamlı geçicek o belli kuzum. 3 ay önce 17 haftalıkken oğlumu kaybettim. Cinsiyetini öğrenecektim o gün. Bu korunmayı bıraktığımız ay tuttu bu kadar çabuk olabileceğini düşünmedim. Süpriz bebek olacak bizim için. 🥲 Ya yine hayallerim hüsran olursa diye korku var içimde. 🥲
burcuyilmazzz38 2Princess1Mom ama mutlaka gece de çıkabilir son hamilelğimde gece lavoboya kalkmıstım baktım 3 gibi cıkmıstı
Alyadnz33 2Princess1Mom neden kaybettiniz bebeği nasıl bı belirti ile gittiniz hastaneye bende hamileyim ve korkuyorum ve bu ikinci 3 yaşında kızım var
2Princess1Mom Alyadnz33 Korkma nasibinde varsa seni bırakmaz🫶 Hiç bir sebep bile bulunamadı. Benimde bu 3. Gebelik olucak. 1 kızım var 5 yaşında, diğeri kaybettiğim bebeğim, bi de şimdiki. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲❤
Alyadnz33 2Princess1Mom işte Bende korkuyorum bu durum olur diye offf 😭 çok korkuyorum neden durmuş peki söylemediler mi
2Princess1Mom Alyadnz33 Güzel düşün güzel olsun, oluruna bırak. Sürekli endişe halinde olmak sanada bebeğine de zor olur. 🙏
hilalccc Sağlık ocağında genelde doktor bakmayınca sisteme düşmüyor bende sağlık ocağında kan vermiştim doktorun numarasını buldum onu aradım o söylemişti sonra sisteme düşmüştü
2Princess1Mom hilalccc İş doktorda desene o yüzden sabah beri onay bekleniyor diyor. 😒 bi de bana yarın sonucun çıkınca gel diyo. Çıkar sonucu da geleyim 😒