İyi akşamlar kızlar. Ben yaklaşık 7-8 aydır koku kaybı yaşıyorum yani tamamen almıyor değilim alıyorum ama böyle bazen iyice burnuma yaklaştırmam gerekiyor. Balgam olmaya başladı birde nefes darlığı çekiyorum ayrıca hiç horlamayan ben horlamaya başladım eşim dün uykumdan uyandım dedi. Bu durumu yaşayan var mı sebebi ne olabilir sizce yada tedavisi falan var mıdır. Doktora gideceğim ama 1 aydır randevu bulamıyorum halen de takip ediyorum artık son çare özele gideceğim sanırım

Zeyneplemutluluk ben post başlığını yazıp buldum ama daha da yeni yazmışsın hiç sorma ya doğumdan sonra bende de oldu horlama eşimde dedi uyanıyorum diye hatta çocuğumuz yanımızda uyumuyo baya bi horluyomuşum hiç horlamazdım yani ben bide hamilelikte geniz akıntısı başlamıştı her sabah balgam balgam bunaldım yine devam ediyo sinüsler dolu bence ondan oluyo zannediyosam bende gidemedim doktora ama gitcem

Eymen60 benimde doğumdan sonra oldu. Hiç horlamazdım kilolu biri de değilim sinüzit bende yoktu ama başlangıcı var sanırım yere eğilince başımı yukarı kaldırırsam kaşım alnımın ortası ağrıyor eşim de sinüzitten dolayı dedi onda var biliyor. Horlama da ondansa ne yapar ki doktor 🤷🏼‍♀️ Çarşamba gününe randevu aldım gideceğim bakalım

Eymen60 onu demedi ama horlamandan dolayı uyandım ihmal etme gidelim doktora diye uyardı hiç horlamayan ben böyle olunca korktum sebebi ne olabilir diye

Zeyneplemutluluk İNŞALLAH bişey çıkmaz büyük ihtimal dediğim gibi diycek doktorda benimde aynı şey hatta ben bi kere gitmiştim kafa röntgeninde gözükmüştü sinüslerimin dolu olduğu ama doktor bişey demedi bende raporda yazıyodu orda gördüm kbb ye gitcem bende açıyolarmış küçük bi ameliyatla onu ama okyanus suyu felanda iyi geliyo eczanelerde satılıyo hamileyken doktorum onu önermişti

Eymen60 damağı delip temizliyorlar demişti eşim bu yüzden korkudan kendisi gitmiyor bende korkmuyor değilim 😔 2 ay önce Antalyadaydım denize falan girdim orda gayet iyiydi ama kaldığım yer kuraklık nem yok burda oluyor ne oluyorsa