ybulut Merhaba dusuk tehlikem ve kanamam oldugu icin progestan 200 mg agiz yolu ile kullaniyordum vajinal olarak kullanmaya basladim fakat ilac geri geliyor ayni sikintiyi yasayan varmi acaba
Bca ybulut kacıncı haftanızdasınız. Benımde kanamam oldu sabah aksam bende 200 mg agız yoluyla alıyorm
Haticekckylmz ybulut bende agiz yoluyla kullaniyordum sonra dr alttan almami soyledi ilaci aldiktan sonra hemen uzaniyorum ama genede azbirsey geri akinti oluyor
Mhk Bende kullanıyorum doktora özellikle yan etkilerinden dolayı vajinal kullanayım dedim kabul etmedi gece yatarken içiyorum ben yan etkide yaşamadım hiç 🤨
Mhk 060616 sorduğumda bu haftalarda ben pek dışardan rahime ilaç kullanılması taraftarındeğilim dedi 16. haftadayım ama gece ağız yoluyla kullanıyorum dediğim gibi yan etki yaşamadım her doktorun da tercihi farklı sanırım 🤔
Enmutluannee Bende 10. Haftamdayım 6.haftadan beri vajinadan kullanıyorum ister istemez akıyo ilaç akintıyla
060616 Kanamanın Ne zaman biteceğini bilememek çok kötü😪 Benim de 9 gündür var üç dört gündür kahverengi çamurumsu şekilde geliyor inşallah biteceğini umut ediyor dua ediyorum
Enmutluannee 060616 yok benim kanamam hic olmadı allaha şükür sadece ultrosonda kanama bölgeleri göründü keseden uzak ama hem iğne oluyorum haftada 1 hemde progestan kullanıyorum
060616 Enmutluannee ayy maşallah ne güzel aman dikkat et. Bende de kanama bölgesi var kesenin dışında kanamam oluyor ne yazık ki inşallah bir an önce benimki de normale döner 😞
Zeyyynneep ybulut iyice ileri göndermen lazım yoksa çıkar kendini kasmadan yavaşça ileri doğru yerleştir