Mom_123
Canım bende bebeğimin suyu azaldığı için 37+5 de doğum yaptım normalde gayet normal haftasıyla uyumlu gözüküyordu ama doğduğunda 36 haftalık olduğu söylendi gelişimi son haftaları baya yavaşlamış ve 2.600 doğdu şükür şuan gayet sağlıklıyız moralini bozmak istemem ama ilk gece hastanede yatarken aynı böyle bi vaka geldi kadına bebek gelişimi çok yavaş alalım demişler kadında tansiyon rahtsızlığı da varmış kadın kabul etmemiş küçük bekleyelim filan demiş 36 37 haftalıkken imza atıp eve gitmiş 2 gün sonra yani benim hastaneye yattığım gün kadın ambulansla getirildi tansiyonu yüksekmiş ve bebek zehirlenerek ölmüş malesef annede komaya girmiş hayati tehlikesi devam ediyordu doktorunu dinle derim ben onlar en iyisini biliyorlar emin ol senin gibi bir çok hastayla karşılaşıyorlar ama bu yaşadığım bana tecrübe oldu belki kadının ihmalsizliği de diyebiliriz ama sağ salim doğum yapmak varken riske atmaya gerek yok sezeryandan da korkma ben 26 saat suni sancı çektim seseryan olmicam diye diretiyordum o sancıyla benim hareketlerimle bebek kordona dolanmış az daha kaybediyorduk sonunda sezeryana döndü sırf kendi korkumdan bebeğimin canını riske attım resmen ama şuan diyorum değmezmiş yani sezeryanda olsa normalde sonuöta doğum doğumdur inşallah hayırlsıı olur hakkınızda 🥰❤️