Mrvdrt Kızlar yarın tam 13 haftalık oluyorum. Arada bir düz uzanmışken karnımda baloncuk patlar gibi şeyler hissediyorum bebek hareket ediyor olabilir mi
gmz_cpkn_96 Mrvdrt yaa 🥹bende 13+4üm hafta sonu benimde karnımın içinde iki kez peş peşe mısır patlaması gibi pıt pıt bişey oldu
Masal7778 Mrvdrt Yani ilk gebelikse biraz erken olmuş çok mu zayifsiniz ya da bağırsak hareketi de olabilir 🤗
newmommmyy2 Mrvdrt bende 16.haftadayım aynı patlamalar bendede oluyor kabarcık gibi ama sanırım bağırsak hareketleri oluyor bunlar bebek değil daha 🥲 nasıl birşey hissetmek için en sabırsızlandığım şey 😍
Mrvdrt Mervealya1992 Çok erken değil mi yani normalde 16 haftadan sonra hissedilir diyorlar erkende olabilir mi
Mervealya1992 Mervealya1992 yok balık süzülmesi bu tarz seyler bu haftalarda hissedılır ama tekme falan ilerki haftalarda hissedılıyor
Mrvdrt gmz_cpkn_96 Bugün kaynanam sordu hissediyor musun bir şeyler diye sadece baloncuk patlar gibi şeyler hissediyorum dedim ilk başlarda öyle olur küçük küçük hareket ediyor demek ki dedi aklıma takıldı yaşayan var mı sormak istedim
gmz_cpkn_96 Mrvdrt yaa demek ki hareket etti o zaman bende ilk gebeliğim olduğu için ne olduğunu tam anlamamıştım
Masal7778 Mrvdrt bebek hareketi çok başka bişey böyle pıt pıt vuruyor belirgin şekilde benimde ilk gebeligim 19 da hissettim 🤗
Cinardic Mrvdrt bebeğiniz erkek mi acaba, oğlumda bende erken hissetmiştim Suan 14+6 olduk hiç hissetmiyprum