acmznu hamile kalmadan 3 ay önce tetanoz aşısı olmustum suan 24. haftaya gireceğim sağlık ocağından sürekli arıyorlar gelin yapalım diye sizce yaptırmalımıyım kafam cok karısık yardımcı olurmusunuz
Asi_07 acmznu üzerinden 5 yıl geçmesi gerek diye biliyorum 1 sene olmuş neredeyse siz olalı bunu söylediniz mi sağlık ocağına
Nhrr acmznu isterseniz 30. Haftada vurulan tetenoz difteri boğmaca tek doz olan aşıyı olabilirsiniz bebeğide boğmacadan koruyor. Normalde 2 doz olması lazım o zaman 5 sene koruyuculuğu var.
Hasret3449 acmznu Ben de 17 haftalık bir doz tek vuruldum ikinciye vurulmadım doktorum yeterli dedi bir sene seni korur dedi çok açıyordu canım çünkü
Damyavuz acmznu yaptırma canım sakın, ben 2 sene önce olmuştum doktor yaptırmana gerek yok 5 yıl koruyor dedi. Doktorum yaptırma dedi dersin sende.
Fundaaaa46 Nhrr ay kız Allah senden razı olsun ben bunu yapıcam 34. Haftada neydi diye hatırlamaya çalışıyorum yazmışsın tesadüf iyi oldu 😂
Aybik- acmznu ben 2022 yılında olmuştum doktorum 5 yıl koruyuculugu var olmana gerek yok dedi 30 haftalık hamileyim olmadım aşıları
tosuncuk25 Zorunlu mu? Olmamayi tercih etsek mumkun mu? Turkiyedeki hic bir aşıya guvenemiyorum şu covidden sonra
Celliks tosuncuk25 yaptırmayabilirsiniz, Ben de yaptırmadım. Sadece size tutanak tutturuyorlar sağlık ocağında.