1mutluAnneee1 Fermuarlı tulumlardan alacağım onları çok beğeniyorum henüz bısey almadım park besık ve ana kucağı aldım
Alpmom__ 1mutluAnneee1 ıslak mendil aldım bol bol , kişisel bakım ürünlerini aldım şampuan, pişik kremi v.s , bornozunu aldım para kalmadı 😂😂😂
Es26 1mutluAnneee1 canım biran önce al ben mahvoldum toplu alınca . Eğer para durumun müsaitse 2 hafta bi alışveriş yap benim tek eksiğim araba şuan onun için maaşı bekliyorum ben tulumu yenidoğan bi tane fermuarlı aldım diğerleri yenidoğan 4 adet çıtçıtlı aldım diğer 3 tane daha var 2si 3-6 ay biri 6-9 aylık olarak aldım
Melmer Arkadaşlar tulum kıyafet fasa fiso. Kasım indirimlerinde araba, puset, anakucagı, oto koltuk, kanguru, ateş ölçer, süt sağma mak, termometre, hava nemlendirici, hava temizleyicisi neler neler bittim yani bu ay 😭
Es26 Melmer valla sorma canım bebek arabası hariç tüm eksiklerimi bende tamamladım bugün süt sağma makinası lansinoh meme ucu kremi süt sağma pijama takımı yatak kremler şampuanlar bi kaç parça kıyafet göğüs kalkanı süt saklama poşeti ıslak mendil kendime terlik emzirme sütyeni iç çamaşırı çorap tırnak makas seti göğüs pedi alt açma minderi Alez ateşölçer oda ısı ölçer su için termometre battaniyeler daha aklıma gelmiyor bugün 12 harcadım geçen hafta 6 bin harcadım ondan öncede 4 bin daha ilklerde 5 bin harcadım sonunda bitti bebek arabasını bekliyorum almayı işte
1mutluAnneee1 Melmer kanguru ne aldınız link var mı bende almam lazım dıgerleri ilk çocuktan dolayı var
Duygu1881 Biz daha çok küçüğüz ama valla bez aldım molfixde dün bir indirim vardı çok iyi aldım 4 paket bez dursunlar ek lazım olursa o zaman bakarım. Birde elektrikli ana kucağı aldım🙏🏻
Es26 Melmer aboo siz uçmuşunuz ben hamileliğimi öğrendikten sonra büyük parçaları hallettik zamana yayarak aldım yani bi bebek arabası kaldı o kadar
Melmer Es26 bizim hatamız zamana yaymamak kasım indirimi diye. Canım araba puset oto koltuk anakucagı bunlar zaten 40 herşey uçmuş ki tamamende bitmedi daha
Es26 Melmer öyle öyle hakikaten bide almışken iyisi olsun uzun ömrü olsun diyorsun bi bakmışsın uçuyorsun . Biz eşimle ilk evlendiğimizde ilk arabamız bradwaydi 20 bine almıştık bebek arabalarına da bakarken diyor ki bunlar araba parası gibi bu ne böyle diyor 😅
1mutluAnneee1 Melmer çok zor cidden ya benim ıkıncı olduğundan bebek arabası ve oto koltuğu almadım allahtan yatak da kullanışsız dı vermıstım ana kucağını yer yok diye satmıştım bir onları aldım Park yatak en güzeli çok on yargılydım park yatağa karşı tahta besıkte altı ay yattı oğlum 🥹