Adamasal2 Rabia902 merhaba ben daha çok yolun başındayım ama özelde doğum yapmıyolar mı acaba devlette hangi hastanede yaptınız eğitim mi battalgazi mi memnun kaldınız mı
Rabia902 Adamasal2 merhaba uygulamaya pek girmediğim için anca gördüm tabiki özelde de doğum yapabilirsiniz ama ben son zamanlarda devlete daha çok güvendim normal doğum istediğim için. Malatya eah dan genel anlamda memnundum ama rutin epizyotomi yaptılar yapmadan deneyelim dememe rağmen ve iç dikişlerim açıldı malesef 40 günde zor iyileştim ve sonrasi için işlem gerekebilir henüz dr a gitmedim işlem için
gamzeliebru Özellerde yapılıyor tabi ki doğum ben park h. Da doğumhaneyi çok sevemedim bir de doktor içime sinmemişti gözde de yeni doğan ünitesi yoktu Allah korusun bir durum olsa ambulans ile devlete götürüyoruz dediler madem öyle devlette doğum daha mantıklı geldi bana
Zeg525534 gamzeliebru korkutmak istemem ama bende böyle düşündüğüm için son anıma kadar devlete gittim ama ne bir kere çatı kontrolü yaptı doktorlar ne de günüm geçtiği halde bişey dediler normal doğum için dayandıkları tek şey çocuğun başaşağı olmasıydı detaylı anlatamayayım kısaca devlette başlayan doğum maceram özelde bitti. Etkilemek istemem ama suyunuz gelir sancınız başlar belki öyle bi durumda devlet hastanesinde doğurmak iyidir ama öbür türlü özelde güvendiğiniz bir doktorunuz olsun muayenelerinizi yaptırın iki doktor da normal doğum diyorsa tercihinizi keyfinize göre yaparsınız ama devlet hastanesi asla kolay kolay sezeryan demiyor en zor seçenekte bile normali zorluyor hatta diretiyor buda aklınızda bulunsun
Tesen Adamasal2 Fatih hocaya gitmek nasip olmadı randevumu iptal etmiştim Halil İbrahim hocaya gidiyorum. Hatta bugün de gittim.
Adamasal2 Tesen sevgi demirhana başladım bi içime sindi bi sinmedi gibi haftaya kontrolüm var tam karar vereceğim devlette doğumdan çok korkuyorum tek başına içeri alıyolar ya ne telefon ne bişey almıyolar sancıyı bekliyosun bi tanıdığımda gördüm çok tedirgin oldum
gamzeliebru Adamasal2 kim diyor telefon alınmıyor diye.. Doğar doğmaz telefonu verdim bebeğimin ilk anlarını çektirdim.. Doğuö başlayana kadarda annem yanımdaydı kayınvalidem ile dönüşümlü üstelik..
Rabia902 Adamasal2 park da sevgi demirhan çok tutulmuyor benim bildiğim. Malatya eah içinde bundan 7 8 ay önce sanırım anne bebek dostu hastane olmuş öncesinde dediğiniz gibi ne telefon ne bayan refakatçi alınıyormuş şimdi alınıyor bence tek kötü yani rutin epizyo açmaları ilk dogum diye belki bilmiyorum ama onun dışında ebeler vs çoğu iyi bir de cimeri çok onemsiyorlar ısrarla cimere iyi şeyler yazmamızı söylemişlerdi tabi şikayet varsa onu da belirtin mi değişsin demişlerdi
Adamasal2 Tesen ayy ben daha çok çok yeniyim yolun başındayım🙈 7+2 malatya sağlık açısından iyi durumda olmadığından tedirginim ne yapacağım hakkında ondan her detayı şimdiden araştırıyorum🌸
Tesen Adamasal2 Ben doğuma girince nasıl geçtiği neler oldu bilgi veririm inşallah 🙏 Ama genel olarak iyi diyorlar. Benim sadece refakatçı sıkıntım var. Eşim kalacak izin verirlerse. Vermezlerse refakatçım yok.
Adamasal2 Tesen yardımcı olmamı istediğiniz bi konu olursa yardımcı olmaya çalışırım,aklınızda olsun iletişime geçebiliriz. İnşallah da sorun çıkartmazlar tayinci misiniz🙏🏻
Tesen Adamasal2 çok teşekkür ederim 🙏 evet bu yaz geldik Malatya’ya ben zaten buralıyım ama İstanbul doğma büyüme. Eşimin tayini çıktı zaten lojman 5 dk uzaklıkta hastaneye. Siz peki?
Adamasal2 Tesen ben buralıyım malatya da yaşıyorum,ailem vs burda:) tecde de oturuyorum bende ilk gebeliğim 2 senedir evliyim,deprem vs deyince şimdiye nasip oldu:) inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi az kalmış sizin
Tesen Adamasal2 Tecde yakın bize. Amin inşallah güzel doğumlarımız olur. Sizin de hamileliğiniz güzel geçsin inşallah 🙏
Adamasal2 Tesen çok teşekkür ederimmm herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa iletişime geçin lütfen insanlık bugünler için var iyi akşamlar😇
Tesen gamzeliebru yok henüz yapmadım. Aaa öyle mi tanışırız inşallah. 1 haftam kaldı yarın kontrolüm var geçen hafta hafif sancı çıktı. Doktor eli kulağında her an gelebilir dedi. Bekliyoruz biz de. Geçenlerde doğumhaneyi gezdirdi ebe. Refakatçı olarak eşe izin vermiyorlarmış. Israrla sordum. Servisler 2 kişilik ama eş kalamaz dediler. Tek başıma doğum yapacağım muhtemelen 🤔
Adamasal2 gamzeliebru gerçekten mi? Benim eltim doğuma girdi bi kapıdan kimseyi almadılar içeri sonra bi geldiler doğdu diye bende tedirgin oldum öyle herşeyi bizde tek başına biyerde olduğundan demek 1 seneede değişmiş
gamzeliebru Tesen içeri doğum olana kadar erkek almıyorlar evet maalesef benim annemler vardı yanımda ama doğum olduktan sonra eşimi bebeği görmesi için içeri aldılar.. Tabi eşim biraz oradakilerin gönlünü aldı 💶 ebelerin ve özellikle hasta bakıcıların gönlü 💶 yapılınca tek kişilik oda açılıyor bilgin olsun ☺️
Sunamalatya Rabia902 bende ikinci doğumumu yapacağım özel hastane konusunda emin olamıyorum ilk doğumum normal oldu ama dediğiniz gibi hemen epizyo uygularlar diye devletten de çekiniyorum be yapacağımı bilemiyorum tavsiye eder misiniz devlet doğum için