Sevgilimmmmmmm Geçenlerde gece uyumadan cips yedim 2 paket üstüne uyudum. Sabah uyandigimda da kustum 7 haftaliktim bir sorun olmamıştır değil mi 😬şimdi gördüm çok yenmemesi gerektiğini
Gulcin_krl Sevgilimmmmmmm geçenler de doktorum cips konusunda yemediğin zaman daha çok stres olacaksın o stres etkileyeceğine çocuğu yediğin cipsteki zararlı şeyler etkilesin daha iyi demişti stresin yanında.. o yüzden bende yemiştim sağlıkla gelsin inşallah 🫠
Aslaninannesi_ Bir seferlik sorun olmaz ama 2 paket çok fazla bebeği bırak kendi mideni de rahatsız eder
yeni_anne2 Sevgilimmmmmmm canım benn yarısını bille yemiyorum ona bille çok yedim diyorum oda ayda bir defa oluyorr çok fazla abartmışsın umarım bısey olmamıştır
Sevgilimmmmmmm Aslaninannesi_ of ya valla bilmiyordum. 1 hafta geçti kötü bir şey olsaydı ya da bebeğe zarar gelseydi fark etmez miydim
Aslaninannesi_ Sevgilimmmmmmm doktor kontrolüne gittiğinizde sorun size yasak olanların listesini verecektir
Sevgilimmmmmmm Gulcin_krl hiçbir şey etkilemesin bebeğimi. Bir postta okuyunca yenmemesi gerektiğini çok üzüldüm
Alpmom__ Sevgilimmmmmmm Abartılmadığı sürece yenir bende arada tırtıklıyorum canım istiyor ama 2 paket çok olmuş . Birdaha yapmayın 🥲 canınız isterse ufak bir kase yiyebilirsiniz
Sevgilimmmmmmm Busra_karsu kız demeyin öyle ya çok stresliyim. Bebeğime bir şey olmuş mu diye gerçekten çok pişmanım üzülüyorum 🥺