Ecem54 18 haftalık gebeyim belim şu sıralar çok ağrıyor aynı zamanda midem de bulanıyor ilk aylar bulanmıyordu hiç ve ilk gebeliğimde bir kere bile belim ağrımadı bunda feci ağrıyor böyle olan var mı ilk gebeliği kolay geçip ikincisi zor geçen ?
baharhanimm Ecem54 ben ✋ ilk bebeğimde yaşamadığım her şeyi yaşıyorum şuan 14 haftalık hamileyim kanamam oldu karnım belim ağrıyor ağrı her gün bir yerimde geziyor resmen
Ecem54 baharhanimm ya aynı durumu yaşamışız 14 haftalıktım kanama oldu düşük sandım korktum sonrasında bi düzene girmedi hep yattım dinlendim kanama daha iki gündür tam bitti belim de ayrı ağrıyor inşallah geçer sizinde kanamanız
baharhanimm Ecem54 ben de aynı durumdayım şuan kanamam bitti diye sevinemedim bile ağrı her gün bir yerimde geziyor şimdi de kaburgalarım ve belim ağrıyor
baharhanimm Ecem54 peki sizin kanamanız neden olmuş doktor birşey dedi mi sorduğumda her şeyden olabilir diyorlar yorum yapmıyorlar
Ecem54 baharhanimm küçük biryerde yaşıyorum bırdaki doktor dediğiniz gibi herşeyden olabilir diyordu benim de içim rahat etmiyordu özel doktora gittim orda usg ile baktılar plasentanın yanında hematom varmış o yüzden kanıyormuş kendi kendine kaybolabilir ya da tekrar kanı boşaltabilir vücudun dedi devletteki doktor bunları göremiyordu cihazı da kötü
Ecem54 baharhanimm genelde bebeğe etkisi olmuyormuş kanam alanı olunca bizim bebekler büyük olduğu için bir şey olmaz Allahın izniyle 🙏
baharhanimm Ecem54 ben de özele gittim direk benim kanama alanı da gözükmüyordu tekrar olur mu kafama takılıp duruyor
Ecem54 baharhanimm benim de bitmişti kanama lekelenme bile gelmiyordu bugün geldi gene bir iki damla ne zaman bitecek 😞
baharhanimm Ecem54 ıslaklık da oluyor mu bugün sanki ıslaklık hissetmeye başladım rahatsız oluyorum cep de 34 çıkmış