Eylemzeynep Hanzademerve bugün baktı 15 haftalık eğer o kordon değilse erkek dedi sonra büyük ihtimalle erkek dedi bilmiyorum yani
Ezgigznn_88 Eylemzeynep banada 13 haftaliken kız bebek bu denildi sonrasında 20 haftasında kontorle gittim kesim erkek bacak arasını gosterdi 24 te tekrar gittim erkek dedi 28 dede gittim tekrar erkek dedi
Eylemzeynep Ezgigznn_88 sağlıcakla gelsin bebiş☺️ bilmiyorum bende emin olamadım o yüzden paylaşmak istedim 🥹 umarım bir daha yanılmazlar çünkü kız isimlerine bile bakmaya başlamıştım
Serenitiy Kızlar benimde fetal Dna testi yapıldı 10. Haftada kız dendi bugün başka bı doktora gıttım erkeğe benziyor diyor doktor ve suan 13 haftalık kafam allak bullak oldu 😂
Ebru_ebru Serenitiy 😂😂 sağlıkla gelsin umarım hayırlısı olsun bende çok merak ediyorum. Bana da çoğu kişi erkek diyor ben kız hissediyordum erkek dedikleri için hep bende erkek diye düşünmeye başladım 🤷♀️
01Hacer01 Eylemzeynep bu görüntülerden yorum yapamadım, Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah