Neslihan1309  Arkadaşlar merhaba. Dün kan verdim betam 460çıktı , cuma günü hastaneye gidicem. Fakat yüzümde böyle sivilcelenme oldu bir günde. Doktoruma daha soramadım cuma sorucam. Böyle birşey yaşayan varmı ya neden olur ?
Asi_07 Neslihan1309 bir günde olan birşeyse alerjik bir durum olabilir bu kadar sivilce bir günde çıkmaz doktorunuza danışın
Amonim Neslihan1309 normalde adet öncesi sivilce çıkarıyor muydunuz ? Benim şuan gecikmem var yanağımda çenemde sivilce oldu adet olurum diye bekliyordum .sizin pozitif çıkınca bi umutlandım şimdi 😂
gmz0007 Neslihan1309 hormonlar yüzünden kiminin cildi çok iyi görünüyor kiminin bozuluyor.Sizinki alerjik mi bilemem.Hamile olduğunuzu söylediğiniz için hamilelikten olduğunu söyledim
Neslihan1309 Asi_07 yani bi iki gün öncesinde minik minik çıkmaya başlamıştı bir günde arttı demek istedim aslında. Minik minik başlamıştı zaten
Asi_07 Neslihan1309 yani hormonlardan kaynaklı da olabilir dediğim gibi alerjikte bilemedim kaşıntü vs olursa doktora görünmeniz de fayda var
Neslihan1309 Amonim inşallah pozitiftir canım seninde🌺 Adetten önce sivilce çıkma gibi bişeyim yoktu aslında